- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Πρόεδρος Επιτροπής Eυρωκοινοβουλίου PEGA σε Παπαδημούλη: «Να διαγράψετε το tweet και να ζητήσετε συγγνώμη»
Η κόντρα με τον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ
Ανταλλαγή πυρών ανάμεσα στον πρόεδρο της PEGA και τον Δημήτρη Παπαδημούλη - «Ντροπή για αντιπρόεδρο της Ευρωβουλής»
Την ανάρτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη στο Twitter αποδοκιμάζει ο πρόεδρος της Επιτροπής PEGA του Ευρωκοινοβουλίου, Γερούν Λένερς.
Επανέρχεται στο ζήτημα της παρουσίασης σχεδίου προγράμματος ως απόφασης του Ευρωκοινοβουλίου για την υπόθεση των παρακολουθήσεων από τον Δημήτρη Παπαδημούλη ο πρόεδρος της Επιτροπής PEGA, εγκαλώντας μάλιστα εκ νέου τον ευρωβουλευτή για την πράξη του, καθώς εκείνος επανήλθε, εμμένοντας στους ισχυρισμούς του. Νωρίτερα, ο κ. Παπαδημούλης, στη δική του ανάρτηση, ισχυρίστηκε πως η Επιτροπή PEGA θα ερχόταν στην Ελλάδα για την υπόθεση των παρακολουθήσεων, ζητώντας να δει μεταξύ άλλων τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και άλλα πρόσωπα.
«Εμπρός, κ. Παπαδημούλη. Ελέγξτε με το συντονιστή της πολιτικής σας ομάδας εάν ποτέ το πρόγραμμα αυτό προετοιμάστηκε ή εγκρίθηκε από τους συντονιστές της PEGA. Εάν είστε αφοσιωμένος στην αλήθεια και το φως, δεν έχω αμφιβολία πως θα διαγράψετε το tweet σας και θα ζητήσετε συγγνώμη, χωρίς καθυστέρηση», έγραψε χαρακτηριστικά.
Go ahead, @papadimoulis, check with the coordinator of your own group if this program was ever prepared or approved by the coordinators of the @EP_PegaInquiry.
— Jeroen Lenaers (@jeroen_lenaers) October 3, 2022
If you are truly committed to truth and light, I have no doubt you will delete your tweet and apologize without delay. https://t.co/WslRSiaOvx
Νωρίτερα, ο κ. Παπαδημούλης, στη δική του ανάρτηση, ισχυρίστηκε πως η Επιτροπή PEGA θα ερχόταν στην Ελλάδα για την υπόθεση των παρακολουθήσεων, ζητώντας να δει μεταξύ άλλων τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και άλλα πρόσωπα.
Καλά νέα!: Η Επιτροπή του ΕΚ @EP_PegaInquiry, έρχεται στην Ελλάδα για τις #υποκλοπες στις 3-4/11. Ζητά να δει #Μητσοτακη, #Δημητριαδη, #Σπιρτζη, #Λαβρανο, #Μπιτζιο. Όσους δηλ. η #ΝΔ αρνήθηκε να κληθούν στην εξεταστική της Βουλής! Μόλις εγκρίθηκε ομόφωνα από το Προεδρείο του ΕΚ.
— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) October 3, 2022
Ο Δημήτρης Παπαδημούλης στη συνέχεια έκανε νέο tweet, στο οποίο επιμένει πως έχει δίκιο, κάνοντας retweet παλιότερη ανάρτηση της PEGA.
Τα ψέμματα και οι χυδαίες προσωπικές επιθέσεις, έχουν κοντά ποδάρια! Η ίδια η Εξεταστική Επιτροπή PEGA του ΕΚ ανακοίνωσε στις 22/9 την επίσκεψη στην Ελλάδα για τις #υποκλοπες. Ο δε Πρόεδρος της, έστειλε στις 14/9 την επιστολή με συνημμένο το πρόγραμμα! Η συγκάλυψη δεν θα περάσει! https://t.co/Z7lSA5zHFS
— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) October 4, 2022
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Η στήριξη της κοινωνίας δεν σταματά σε αυτά τα οποία έχουμε εξαγγείλει», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός
Η επίκληση της ουκρανικής επιχείρησης στο Κουρσκ
Ο βουλευτής Χανιών αμφισβητεί το μοντέλο της συλλογικής ηγεσίας
Στο πλαίσιο της παρουσίας του πρωθυπουργού στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Κορυφής
Τι προβλέπει η προτεινόμενη ρύθμιση
Αφήνει αιχμές για συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - ΝΔ
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αποχαιρετά τον «Καπετάνιο» του Παναθηναϊκού
Επιβεβαιώνονται τα στοιχεία για το ΑΕΠ - Αύξηση της καταναλωτικής δαπάνης κατά 1,8%
Εντατικοποιούνται οι έλεγχοι και οι διασταυρώσεις
«Έμαθες τι σημαίνει η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για το ιδιωτικό χρέος για σένα;»
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι ασφαλισμένοι
Αντικαθιστά την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ μετά την αποπομπή της
Πώς η κρατική αρωγή μπορεί να λειτουργεί ως τροχοπέδη στην ασφάλιση κατοικιών, σύμφωνα με τον Στράτο Παραδιά
Έργο εθνικής σημασίας για την ενεργειακή αυτονομία και τη μείωση του κόστους
Τα «πηγαδάκια» και οι τόνοι που ανέβηκαν επικίνδυνα
Οι παρεμβάσεις που φέρνει σε νέο νομοσχέδιο το Υπουργείο Εργασίας
«Ανάγκη να λαμβάνονται υπόψη οι επιμέρους εθνικές ιδιαιτερότητες»
Με C-27 ταξίδεψε στη Σλοβενία
«Δεν ανησυχούμε υπέρμετρα για κρίση χρέους στην Ευρώπη» δήλωσε ο πρόεδρος του Eurogroup
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.