Πολιτικη & Οικονομια

Πρόεδρος Επιτροπής Eυρωκοινοβουλίου PEGA σε Παπαδημούλη: «Να διαγράψετε το tweet και να ζητήσετε συγγνώμη»

Η κόντρα με τον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Δημήτρης Παπαδημούλης επιμένει για την έρευνα για τις υποκλοπές – Πρόεδρος PEGA: Σβήσε το tweet και ζήτα συγγνώμη
O Δημήτρης Παπαδημούλης © Εurokinissi

Ανταλλαγή πυρών ανάμεσα στον πρόεδρο της PEGA και τον Δημήτρη Παπαδημούλη - «Ντροπή για αντιπρόεδρο της Ευρωβουλής»

Την ανάρτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη στο Twitter αποδοκιμάζει ο πρόεδρος της Επιτροπής PEGA του Ευρωκοινοβουλίου, Γερούν Λένερς.

Επανέρχεται στο ζήτημα της παρουσίασης σχεδίου προγράμματος ως απόφασης του Ευρωκοινοβουλίου για την υπόθεση των παρακολουθήσεων από τον Δημήτρη Παπαδημούλη ο πρόεδρος της Επιτροπής PEGA, εγκαλώντας μάλιστα εκ νέου τον ευρωβουλευτή για την πράξη του, καθώς εκείνος επανήλθε, εμμένοντας στους ισχυρισμούς του. Νωρίτερα, ο κ. Παπαδημούλης, στη δική του ανάρτηση, ισχυρίστηκε πως η Επιτροπή PEGA θα ερχόταν στην Ελλάδα για την υπόθεση των παρακολουθήσεων, ζητώντας να δει μεταξύ άλλων τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και άλλα πρόσωπα.

«Εμπρός, κ. Παπαδημούλη. Ελέγξτε με το συντονιστή της πολιτικής σας ομάδας εάν ποτέ το πρόγραμμα αυτό προετοιμάστηκε ή εγκρίθηκε από τους συντονιστές της PEGA. Εάν είστε αφοσιωμένος στην αλήθεια και το φως, δεν έχω αμφιβολία πως θα διαγράψετε το tweet σας και θα ζητήσετε συγγνώμη, χωρίς καθυστέρηση», έγραψε χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα, ο κ. Παπαδημούλης, στη δική του ανάρτηση, ισχυρίστηκε πως η Επιτροπή PEGA θα ερχόταν στην Ελλάδα για την υπόθεση των παρακολουθήσεων, ζητώντας να δει μεταξύ άλλων τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και άλλα πρόσωπα.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης στη συνέχεια έκανε νέο tweet, στο οποίο επιμένει πως έχει δίκιο, κάνοντας retweet παλιότερη ανάρτηση της PEGA.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ