Πολιτικη & Οικονομια

Ακόμα μία αναβολή στη δίκη του Λευτέρη Κρέτσου για τις τηλεοπτικές άδειες

Πότε ορίστηκε η επόμενη δικάσιμος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kretsos
Λευτέρης Κρέτσος © INTIME NEWS/ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Αναβλήθηκε ξανά η δίκη του Λευτέρη Κρέτσου για τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

Για ακόμα μία φορά αναβλήθηκε η δίκη του Λευτέρη Κρέτσου για τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Μαζί με τον πρώην Γ.Γ. Ενημέρωσης, δικάζονται ακόμα 6 πρόσωπα αναφορικά με την ίδια υπόθεση. Ο κ. Κρέτσος κατηγορείται για ψευδή βεβαίωση μαζί με πέντε μέλη της επιτροπής διενέργειας του διαγωνισμού. Κι αυτό διότι φέρονται να αγνόησαν τον έλεγχο της περιουσιακής κατάστασης της εταιρείας συμφερόντων Καλογρίτσα, ώστε να μπορέσει να λάβει μέρος στον διαγωνισμό. Ως ηθικός αυτουργός έχει παραπεμφθεί στο εδώλιο ο Ιωάννης Καλογρίτσας, γιος του «κόκκινου» εργολάβου Χρήστου Καλογρίτσα.

Η δίκη αναβλήθηκε για τις 7 Δεκεμβρίου 2022. Ο λόγος της αναβολής ήταν η απουσία πολλών μαρτύρων κατηγορίας, ανάμεσα στους οποίους είναι και βουλευτές. Ο εισαγγελέας πρότεινε η εκδίκαση να αναβληθεί με την υπεράσπιση να ζητεί η διαδικασία να προχωρήσει.

«Οι κατηγορούμενοι είναι εδώ και θέλουν να δικαστούν. Οι απόντες βουλευτές εκπροσωπούνται άξια από τον κ. Βορίδη», ανέφερε ο συνήγορος υπεράσπισης του κ.Κρέτσου Γιάννης Μαντζουράνης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ