Πολιτικη & Οικονομια

Κ.Μητσοτάκης για Παύλο Μπακογιάννη: Φάρος για όλους η σκέψη και η προσφορά του

Η ανάρτηση του πρωθυπουργού για τα 33 χρόνια από τη δολοφονία του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μητσοτάκης για Παύλο Μπακογιάννη: Φάρος για όλους η σκέψη και η προσφορά του
Κυριάκος Μητσοτάκης © EUROKINISSI/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Παύλος Μπακογιάννης: Συμπληρώθηκαν 33 χρόνια από τη δολοφονία του από τη 17 Νοέμβρη - Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε ανάρτηση στο Twitter για τα 33 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη.

Ανέβασε την εξής φράση του Παύλου Μπακογιαννη: «Κράτα, λοιπόν, όσο μπορείς ελεύθερη την ψυχή σου. Και ανοιχτό το νου για τις αυριανές σου σκέψεις και ιδέες». Και έγραψε: «Τριάντα τρία χρόνια μετά, φάρος για όλους η σκέψη και η προσφορά του».

Νωρίτερα η Ντόρα Μπακογιάννη, όπως κάθε χρόνο, δεν ξέχασε την επέτειο της δολοφονίας του, αναρτώντας μία φωτογραφία του και γράφοντας: «33 χρόνια πίσω, για μας είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα. Σήμερα στον κόσμο που ζούμε οι ιδέες και οι αξίες σου είναι πιο σημαντικές από ποτέ».

«Τριάντα τρία χρόνια μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του ο Παύλος Μπακογιάννης καθοδηγεί και αφυπνίζει τον λαό μας, στον διαρκή αγώνα για τα ιδανικά της Δημοκρατίας, ενώ συμβολίζει την ακατάπαυστη μάχη υπέρ της ενότητας και κατά της τρομοκρατίας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ για την επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Μπακογιάννη.

Το κυβερνών κόμμα προσθέτει: «Ο Παύλος Μπακογιάννης παραμένει πάντα στις καρδιές μας ένας φωτεινός ηγέτης, ένας ακατάβλητος αγωνιστής της ελευθερίας, της ενότητας και της Δημοκρατίας. Μαχόταν για τις αξίες του έθνους μας και αντιμαχόταν συνειδητά τη βία, τον φανατισμό και τις ανισότητες.

Οι αξίες και οι ιδέες του αποτελούν για την παράταξή μας και για όλους τους Έλληνες φάρο προόδου».

Δείτε τα μηνύματα του πολιτικού κόσμου για τη συμπλήρωση των 33 χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη ΕΔΩ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ