Πολιτικη & Οικονομια

Η «χαλαρή» συνέντευξη του Κ. Μητσοτάκη: Είμαι πρωινός τύπος - Δεν ξέρω από μαστορέματα

Η πλάκα για το κόκκινο στούντιο

62224-137655.jpg
Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο ραδιοφωνικό σταθμό Sfera
Συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο ραδιοφωνικό σταθμό Sfera 102,2 © EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε μία συνέντευξη στον Sfera σε πιο χαλαρό ύφος και έδωσε πιο προσωπικές απαντήσεις.

Μία διαφορετίκη και πιο χαλαρή συνέντευξη έφωσε στον ραδιόφωνο του Sfera ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Εκτός από τα βασικά θέματα της επικαιρότητας, ο πρωθυπουργός μίλησε και για πιο ανάλαφρα θέματα, ενώ έκανε και προσωπικές αποκαλύψεις. 

Μεταξύ άλλων, είπε ότι είναι πρωινός τύπος και αστειεύτηκε με το χρώμα του στούντιο, καθώς, παρότι είναι κόκκινο, ένιωσε ευπρόσδεκτος.

«Εγώ είμαι πρωινός ούτως ή αλλιώς, ξυπνάω 7 παρά τέταρτο, δύο φορές την εβδομάδα προσπαθώ να γυμνάζομαι νωρίς στις 7». Όσο για τις προτιμήσεις του στο ραδιόφωνο, είπε: «Το ραδιόφωνο μου άρεσε ιδίως όταν έμενα πιο μακριά. Ήμουν σε ένα δίλημμα αν πρέπει να ακούω μουσικό ραδιόφωνο ή ειδήσεις».

Σχολίασε μάλιστα και το κόκκινο στούντιο (το κόκκινο είναι το χρώμα του Sfera»). «Παρότι το χρώμα του στούντιό σας είναι κόκκινο, αισθάνομαι ευπρόσδεκτος. Αγαπημένο χρώμα μου είναι το μπλε, σε όλες τις αποχρώσεις».

Με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να δηλώνει ηλεκτρολόγος, ο παρουσιαστής ρώτησε τον πρωθυπουργό «αν το έχει με τα μαστορέματα στο σπίτι». «Φθάνω μέχρι το άλλαγμα της λάμπας, ξέρω πού είναι ο πίνακας με τις ασφάλειες», είπε.

Ο πρωθυπουργός ρωτήθηκε γιατί δεν πήγε στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ και εξήγησε. «Η Πρόεδρος είναι η αρχηγός του κράτους και η βασίλισσα είναι η αρχηγός του κράτους, το σωστό ήταν να πάει η κυρία Σακελλαροπούλου». Επίσης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σχολίασε τα όσα «άκουσαν» οι Μακρόν για το χαλαρό τους ντύσιμο στο Λονδίνο, με τον πρωθυπουργό να απαντά: «Αυτό είναι μια δυσκολία του δημόσιου βίου, ότι ανά πάσα στιγμή υπάρχει ένα κινητό και θα σε φωτογραφίσει».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και σε πιο προσωπικές συνήθειες. «Προσπαθούμε (με τη Μαρέβα) μία φορά την εβδομάδα να βγούμε οι δύο μας. Δεν μαγειρεύω τίποτα. Το μπάρμπεκιου δεν είναι μαγείρεμα», είπε μεταξύ άλλων. Και κατέληξε μιλώντας για τον χρόνο. «Με τον χρόνο δεν έχω θέμα. Κάθε εποχή έχει και την ομορφιά της. Για οποιονδήποτε έχει οικογένεια, είναι προτεραιότητα. Στην Αμερική θα δω την κόρη μου».

Σημειώνεται ότι μετά το τέλος της ραδιοφωνικής συνέντευξης στον Sfera, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε και στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας», όπου βρισκόταν απ' έξω.

«Καλημέρα, θα τα πούμε μετά» είπε ο πρωθυπουργός προσερχόμενος στο κτίριο. Στη συνέχεια, κατά την έξοδό του, μετά το τέλος της συνέντευξης, είπε ότι για πρώτη φορά μίλησε ως πρωθυπουργός σε ψυχαγωγική εκπομπή. «Ήταν κάτι διαφορετικό και πολύ ευχάριστο. Μας κάλεσαν και έπρεπε να ανταποκριθούμε» σημείωσε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης μπαίνοντας στο αυτοκίνητό του κατέληξε λέγοντας «θα τα πούμε σε άλλη ευκαιρία τα υπόλοιπα», αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο για μια νέα εμφάνιση σε ψυχαγωγική εκπομπή.

Μητσοτάκης: Μετά τον Sfera 102,2 πήγε στον Music 89,2

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τον Sfera ο μπήκε και στο στούντιο του Music 89,2, στον οποίο εκείνη την ώρα έκαναν εκπομπή ο Φάνης Λαμπρόπουλος με την Ελένη Βουλγαράκη.

«Σε άλλη εκπομπή πήγαμε, σε άλλη καταλήξαμε. Δεν μας άφησαν επιλογή», έγραψε ο πρωθυπουργός στο Ιnstagram, σε στόρι που ανέβασε.

mitsotakis-music

Οπως φαίνεται και από το βίντεο που δημοσίευσε έπαιξε το παιχνίδι της εκπομπής «Πάρε 5 δώσε 3» μαζί με τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ