Πολιτικη & Οικονομια

Μάριος Αθανασίου και Όμηρος Πουλάκης «παντρεύονται» για τις ανάγκες πολιτικού σποτ

Από την ομάδα ΛΟΑΤΚΙ του ΣΥΡΙΖΑ για την ισότητα στο γάμο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Μάριος Αθανασίου και ο Όμηρος Πουλάκης στην νέα καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Μάριος Αθανασίου «παντρεύεται» τον Όμηρο Πουλάκη στην νέα καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ.

Για την επιτροπή που αφορά τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και το ενδεχόμενο καθιέρωσης γάμου για ομόφυλα ζευγάρια τοποθετήθηκε ο πρωθυπουργός στον πλαίσιο της 86ης ΔΕΘ.  «Κάθε πράγμα στον καιρό του», είπε ο πρωθυπουργός σε ερώτηση σχετικά με τους πολιτικούς γάμους μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο το βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Σημασία έχει ν’ αγαπάς… Άνευ Όρων» της Ομάδας ΛΟΑΤΚΙ και του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Η ταινία γεννήθηκε από την ανάγκη της Ομάδας ΛΟΑΤΚΙ- ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, να επικοινωνήσει την πρόταση νόμου «Άρση διακρίσεων λόγω φύλου στο Οικογενειακό Δίκαιο, κατοχύρωση δικαιώματος γάμου για όλα τα πρόσωπα και αναγκαίες προσαρμογές της νομοθεσίας» που κατατέθηκε στη Βουλή στα μέσα Ιουνίου.

Η υπόθεση αφορά την σχέση αγάπης, που μπορεί να δημιουργηθεί μεταξύ δυο ανδρών. Στην ταινία παίζουν οι ηθοποιοί Μάριος Αθανασίου και Όμηρος Πουλάκης. Το τραγούδι είναι του Φοίβου Δεληβοριά, το σενάριο υπογράφει η Άννα Χατζησοφιά και την σκηνοθεσία ο Νίκος Σούλης.

Σημασία έχει ν’ αγαπάς... Άνευ Όρων

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ