Πολιτικη & Οικονομια

Τρικάκια και συνθήματα από τον Ρουβίκωνα έξω από το σπίτι του Στέλιου Πέτσα

Το tweet του αναπληρωτή υπουργού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στέλιος Πέτσας
Στέλιος Πέτσας © ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΠΑΛΩΜΑΤΙΝΗ/EUROKINISSI

Τρικάκια και συνθήματα στο σπίτι του Στέλιου Πέτσα - Η ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού και το βίντεο 

Μέλη του Ρουβίκωνα πέταξαν τρικάκια και έγραψαν συνθήματα έξω από το σπίτι του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα, λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (14/9).

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, προσήχθησαν τρία άτομα, τα οποία αργότερα αφέθηκαν ελεύθερα.

«Η αποψινή φασιστική επίθεση στο σπίτι μου -την ώρα που βρίσκονταν μέσα η ανήλικη κόρη μου- ας προβληματίσει όσους καλλιεργούν το μίσος. Ο βανδαλισμός & η τρομοκράτηση δεν είναι πολιτική. Πρέπει να ενισχύσουμε το θεσμικό πλαίσιο που προστατεύει τη δημοκρατία μας από τέτοιες επιθέσεις», αναφέρει για το γεγονός ο Στέλιος Πέτσας σε ανάρτησή του στο Twitter. 

Ο Ρουβίκωνας αναφέρεται στο γεγονός με ανάρτηση σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, όπου δημοσιεύεται και βίντεο. 

Ρουβίκωνας: Παρέμβαση στο σπίτι του Στέλιου Πέτσα στον Διόνυσο

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, καταδίκασε με δήλωσή του την επίθεση στο σπίτι του Στέλιου Πέτσα. «Οι τραμπούκοι του Ρουβίκωνα επιτέθηκαν νύχτα στο σπίτι του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα, την ώρα που βρισκόταν μέσα η ανήλικη κόρη του.  Τέτοιου τύπου φασιστική επίθεση που στρέφεται κατά της Δημοκρατίας δεν αποτελεί πολιτική και αναμένουμε από όλα τα κόμματα που πιστεύουν στη Δημοκρατία, να την καταδικάσουν».

«Η οποιαδήποτε μορφή επίθεσης ή απειλής ενάντια σε πολιτικά πρόσωπα είναι καταδικαστέα. Προφανώς καταδικαστέα είναι και η επίθεση στο σπίτι του κ. Πέτσα», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με ανακοίνωση του για την επίθεση στο σπίτι του Στέλιου Πέτσα. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ