Πολιτικη & Οικονομια

Πέθανε σε ηλικία 62 ετών ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Τσιρώνης

Έδινε μάχη με τον καρκίνο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δημήτρης Τσιρώνης
Δημήτρης Τσιρώνης © EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Πέθανε ο Δημήτρης Τσιρώνης. Είχε αναδειχθεί βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ το 2007 και το 2009.

Πέθανε σε ηλικία 62 ετών ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Τσιρώνης, που πάλευε επί μακρόν με τον καρκίνο.

Είχε γεννηθεί στη Μικροσπηλιά Άρτας το 1960 και αναδείχθηκε βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ το 2007 και το 2009. Σπούδασε Οικονομικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας (Α.Σ.Ο.Ε.Ε.). Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης με ειδίκευση την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την Περιφερειακή Ανάπτυξη.

Ο Δημήτρης Τσιρώνης διετέλεσε Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της Διαρκούς Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου. Διετέλεσε Πρόεδρος Προανακριτικής και μέλος Εξεταστικών Επιτροπών της Βουλής. Αποτέλεσε μέλος της Επιτροπής Περιφερειών και της Υποεπιτροπής Νησιωτικών και Ορεινών Περιοχών της Βουλής.

Επιτέλεσε χρέη Ειδικού Γραμματέα του Υπουργείου Γεωργίας (2001). Έχει διατελέσει μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Ανασυγκρότησης του ΠΑΣΟΚ.

Ανέπτυξε πλούσια κοινωνική δράση και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία της Άρτας.

Συλλυπητήρια ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για τον θάνατο του Δημήτρη Τσιρώνη

Το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής «με θλίψη και συγκίνηση αποχαιρετά τον Δημήτρη Τσιρώνη, η απώλεια του οποίου αφήνει ένα μεγάλο κενό στη Δημοκρατική Παράταξη».

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος «ο εκλιπών διετέλεσε βουλευτής Άρτας την περίοδο 2007-2009 και υπηρέτησε άοκνα το δημόσιο βίο ως Πρόεδρος και

Αντιπρόεδρος της Διαρκούς Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, Πρόεδρος Προανακριτικής και μέλος Εξεταστικών Επιτροπών της Βουλής.

Βρέθηκε στην πρωτοπορία των αγώνων για κοινωνική δικαιοσύνη και η πολιτική του διαδρομή αποτελεί φάρο ήθους και εντιμότητας. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του».

Με πληροφορίες από epiruspost.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ