Πολιτικη & Οικονομια

Το σχόλιο Βερναρδάκη, η καταδίκη από το ΠΑΣΟΚ και η σύγκριση με τον Καμμένο

Τι είπαν Φλωρίδης, Χρηστίδης, Κωνσταντινόπουλος

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το σχόλιο Βερναρδάκη - Η καταδίκη από το ΠΑΣΟΚ και η σύγκριση με τον Καμμένο
Νίκη Κεραμέως © EUROKINISSI

Καταδίκη από το ΠΑΣΟΚ μετά τις δηλώσεις Βερναρδάκη για τη Νίκη Κεραμέως. 

Σωρεία αντιδράσεων έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Χριστόφορου Βερναρδάκη, ο οποίος σε βίντεο που δημοσίευσε στο Tik Tok, συνέκρινε τη Νίκη κεραμέως, με τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Η εκτός ορίων τοποθέτησή του δημιούργησε σάλο, αναγκάζοντάς τον αρχικά να κατεβάσει το βίντεο και στη συνέχεια να ζητήσει συγγνώμη από την υπουργό Παιδείας. 

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Φλωρίδης, με ανάρτηση που πραγματοποίησε στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, σχολίασε τις δηλώσεις Βερναρδάκη κάνοντας λόγο για χυδαίες δηλώσεις. Συγκεκριμένα έγραψε: «Ο Βερναρδάκης έλεγε στον Τσίπρα ότι θα κερδίσουν τις εκλογές του 2019. Και ο Τσίπρας το πίστευε. Τώρα του λέει ότι οι δημοσκοπήσεις είναι ψεύτικες. Και ο Τσίπρας το πιστεύει και το λέει. Α, και στον ελεύθερο χρόνο του ο Βερναρδάκης μιλάει χυδαία για την Κεραμέως».

Ανάεσα σε αυτούς που άσκησαν κριτική στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ήταν και ο Παύλος Χρηστίδης, που μίλησε για αδιανόητη σκέψη και χυδαία επίθεση. Αναλυτικά έγραψε στο Twitter: «Είναι παντελώς απαράδεκτο να συγκρίνεις μια πολιτική σου αντίπαλο, με μια γυναίκα που απασχολεί τη δημοσιότητα ως φερόμενη δολοφόνος. Είναι αδιανόητη σκέψη, χυδαία επίθεση που δεν μπορεί να ξεστομίζει κανένας».

Για κοινά στοιχεία με τον Πάνο Καμμένο κατηγορεί τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: «Δυστυχώς τα περισσότερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύουν ότι η συγκυβέρνηση με Καμμένο ειχε πολλά κοινά, πολιτικές αλλά και συμπεριφορές. Απο τα "τέσσερα" του Καμμένου , στην "Πισπιριγκου" του Βερναρδάκη! Οι καλύτεροι πελάτες της ΝΔ είναι η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ δυστυχώς», έγραψε.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Τρίτη το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ καταδίκασε το σχόλιο Βερναρδάκη για τη Νίκη Κεραμέως: «Καταδικάζουμε το απαράδεκτο και αδιανόητο σχόλιο του κ. Βερναρδακη εις βάρος της Υπουργού Παιδείας, που δείχνει πόσο λάθος έχουν εκλάβει στον ΣΥΡΙΖΑ τον ρόλο της αντιπολίτευσης. Παγιδευμένοι στην εύκολη ατάκα, στον λαϊκισμό και στον ακραίο λόγο, νομίζουν ότι αποδομούν την Κυβέρνηση, ενώ στην πράξη λειτουργούν ως οι καλύτεροι χορηγοί της, αποπροσανατολίζοντας τον δημόσιο διάλογο από τις πολιτικές επιλογές της ΝΔ που υπονομεύουν τη δημόσια παιδεία και την τριτοβάθμια εκπαίδευση», σημείωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρης Μάντζος.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ