Πολιτικη & Οικονομια

Σε συγγνώμη υποχρεώθηκε ο Βερναρδάκης για το σχόλιο «Πισπιρίγκου της Παιδείας η Κεραμέως»

«Ηταν απαράδεκτο, απέσυρα το βίντεο»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συγγνώμη Βερναρδάκη μετά τον σάλο για το «Κεραμέως η Πισπιρίγκου της Παιδείας»
Χριστόφορος Βερναρδάκης © EUROKINISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Χριστόφορος Βερναρδάκης - Συγγνώμη στη Νίκη Κεραμέως για τη σύγκριση με Πισπιρίγκου - Η αντίδραση της ΝΔ. 

Συγγνώμη ζήτησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χριστόφορος Βερναρδάκης, για το εκτός ορίων βίντεο, στο οποίο συνέκρινε τη Νίκη κεραμέως, με τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Συγκεκριμένα σε δήλωσή αναφέρει: «Το σχόλιό μου για το αντιεκπαιδευτικό έκτρωμα της κας Κεραμέως ήταν ξεκάθαρα άστοχο. Για αυτό το λόγο και αναγνωρίζοντάς το, το έχω αποσύρει από χθες το βράδυ. Ζητώ συγγνώμη από την κα Κεραμέως για το απαράδεκτο σχόλιο, η πολιτική κριτική μου ωστόσο στο αίσχος που έφερε προς ψήφιση στη βουλή παραμένει στο ακέραιο».

Είχε προηγηθεί απάντηση της Νίκης Κεραμέως στα ακούστηκαν στο βίντεο του Χριστόφορου Βερναρδάκη, η οποία μίλησε για χυδαιότητα. Με ανάρτησή της στο Twittter γράφει: Ο κ. Βερναρδάκης ξεπέρασε κάθε όριο. Χυδαιότητα, τοξική πόλωση και διχασμός, απόπειρα δολοφονίας χαρακτήρα, μισογυνισμός... Ο κ. Αλέξης Τσίπρας τι θέση θα πάρει;». 

ΝΔ για Βερναρδάκη - Κεραμέως: «Ξεπέρασε ακόμη και τα πιο ακραία troll του ΣΥΡΙΖΑ»

Αντίδραση υπήρξε και από τη Νέα Δημοκρατία που μιλά για τοξικότητα. Συγκεκριμένα, από το Γραφείο Τύπου της κυβέρνησηςη  εκδόθηκε η ανακοίνωση: «Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βερναρδάκης, ξεπέρασε ακόμη και τα πιο ακραία troll του ΣΥΡΙΖΑ σε τοξικότητα. Σε βίντεο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χαρακτηρίζει την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως, Πισπιρίγκου της παιδείας.

Προφανώς πιστεύει ότι παρομοιάζοντας την υπουργό με μια υπόδικο, μπορεί να κερδίσει μερικά λεπτά αντιπολιτευτικής δημοσιότητας. Το μόνο που κάνει είναι να αποδεικνύει ότι η χυδαιότητα που εκπέμπεται από τον ίδιο και το κόμμα του, δεν έχει τέλος!

Απαιτούμε από τον κ. Τσίπρα να καταδικάσει την άθλια επίθεση του στενού συνεργάτη του στην υπουργό Παιδείας. Αν δεν το κάνει θα είναι σαν να την συνυπογράφει».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ