Σε συγγνώμη υποχρεώθηκε ο Βερναρδάκης για το σχόλιο «Πισπιρίγκου της Παιδείας η Κεραμέως»
«Ηταν απαράδεκτο, απέσυρα το βίντεο»


Χριστόφορος Βερναρδάκης - Συγγνώμη στη Νίκη Κεραμέως για τη σύγκριση με Πισπιρίγκου - Η αντίδραση της ΝΔ.
Συγγνώμη ζήτησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χριστόφορος Βερναρδάκης, για το εκτός ορίων βίντεο, στο οποίο συνέκρινε τη Νίκη κεραμέως, με τη Ρούλα Πισπιρίγκου.
Συγκεκριμένα σε δήλωσή αναφέρει: «Το σχόλιό μου για το αντιεκπαιδευτικό έκτρωμα της κας Κεραμέως ήταν ξεκάθαρα άστοχο. Για αυτό το λόγο και αναγνωρίζοντάς το, το έχω αποσύρει από χθες το βράδυ. Ζητώ συγγνώμη από την κα Κεραμέως για το απαράδεκτο σχόλιο, η πολιτική κριτική μου ωστόσο στο αίσχος που έφερε προς ψήφιση στη βουλή παραμένει στο ακέραιο».
Είχε προηγηθεί απάντηση της Νίκης Κεραμέως στα ακούστηκαν στο βίντεο του Χριστόφορου Βερναρδάκη, η οποία μίλησε για χυδαιότητα. Με ανάρτησή της στο Twittter γράφει: Ο κ. Βερναρδάκης ξεπέρασε κάθε όριο. Χυδαιότητα, τοξική πόλωση και διχασμός, απόπειρα δολοφονίας χαρακτήρα, μισογυνισμός... Ο κ. Αλέξης Τσίπρας τι θέση θα πάρει;».
Ο κ. @ChVernardakis ξεπέρασε κάθε όριο. Χυδαιότητα, τοξική πόλωση και διχασμός, απόπειρα δολοφονίας χαρακτήρα, μισογυνισμός... Ο κ. @atsipras τι θέση θα πάρει; pic.twitter.com/BVI3UT0jhF
— Niki Kerameus (@nkerameus) July 12, 2022
ΝΔ για Βερναρδάκη - Κεραμέως: «Ξεπέρασε ακόμη και τα πιο ακραία troll του ΣΥΡΙΖΑ»
Αντίδραση υπήρξε και από τη Νέα Δημοκρατία που μιλά για τοξικότητα. Συγκεκριμένα, από το Γραφείο Τύπου της κυβέρνησηςη εκδόθηκε η ανακοίνωση: «Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βερναρδάκης, ξεπέρασε ακόμη και τα πιο ακραία troll του ΣΥΡΙΖΑ σε τοξικότητα. Σε βίντεο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χαρακτηρίζει την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως, Πισπιρίγκου της παιδείας.
Προφανώς πιστεύει ότι παρομοιάζοντας την υπουργό με μια υπόδικο, μπορεί να κερδίσει μερικά λεπτά αντιπολιτευτικής δημοσιότητας. Το μόνο που κάνει είναι να αποδεικνύει ότι η χυδαιότητα που εκπέμπεται από τον ίδιο και το κόμμα του, δεν έχει τέλος!
Απαιτούμε από τον κ. Τσίπρα να καταδικάσει την άθλια επίθεση του στενού συνεργάτη του στην υπουργό Παιδείας. Αν δεν το κάνει θα είναι σαν να την συνυπογράφει».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι είπαν για Κυπριακό, Ανατολική Μεσόγειο, Γάζα, Συρία και Λιβύη
Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στο λαθρεμπόριο, την τρομοκρατία και την πειρατεία
Βολές της εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας - Όσα ανέφερε σε συνέντευξη
«Βρίσκεται στον πυρήνα της αλλαγής του παραγωγικού μοντέλου της οικονομίας»
Η κοινή συνέντευξη που παραχώρησαν και οι φόβοι για την κόρη τους
Πόσο αδύναμοι είμαστε άνδρες και γυναίκες στις λεκτικές επιθέσεις;
Ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Αντόνιο Γκουτέρες
«Αν θες να είσαι πολιτικά υπεύθυνος περιμένεις να ολοκληρωθεί η έρευνα του ανακριτή» σημείωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης
Πώς σχολίασε ο υπουργός Εξωτερικών τη Συμφωνία Ηνωμένου Βασιλείου-ΕΕ και τα οφέλη της για τουρισμό - εμπόριο
Το «αντίο» της υπουργού Πολιτισμού στον ηθοποιό
Με αφορμή το πρόσφατο προεδρικό διάταγμα
Τα επόμενα βήματα μετά την κατάθεσή της
Τι αναφέρει στην ανακοίνωση η Χαριλάου Τρικούπη
Όλοι οι εμπλεκόμενοι που κατηγορούνταν απαλλάχθηκαν
«Ούτε το καλοκαίρι θα γίνει αύξηση, ούτε μέχρι το τέλος της χρονιάς», ξεκαθάρισε ο υπουργός Ναυτιλίας
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας σε στιγμές χαλάρωσης αν και χωρίς κράνος
«Η κυβέρνηση υποστηρίζει σταθερά την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων»
Το μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας για την Ημέρα Μνήμης της Ποντιακής Γενοκτονίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.