Πολιτικη & Οικονομια

Ένα απειλητικό σύνθημα από το 2015 στην κόντρα ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ για την ελευθερία του Τύπου

Ο διαδηλωτής Νάσος Ηλιόπουλος και ο Γιάννης Πρετεντέρης

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ενα απειλητικό σύνθημα από το 2015 στην κόντρα ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ για την ελευθερία του Τύπου
Νέα Δημοκρατία © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Η ΝΔ απαντά στον Αλέξη Τσίπρα για την ελευθερία του Τύπου: «Ο υπουργός σας έχει παραπεμφθεί στο ειδικό δικαστήριο».

Απάντηση - επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει η ΝΔ, η οποία με ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι ο αρμόδιος υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ έχει παραπεμφθεί στο ειδικό δικαστήριο για την επιχείρηση χειραγώγησης της ενημέρωσης.

 ΝΔ: Αναλυτικά η ανακοίνωση - απάντηση στον Αλέξη Τσίπρα

«Ακούγοντας τον κ.Τσίπρα να υπερασπίζεται την ελευθερία του τύπου, θα θυμίζουμε συνεχώς πώς την αντιλαμβάνονται στο κόμμα του οποίου ο αρμόδιος υπουργός έχει παραπεμφθεί στο ειδικό δικαστήριο για την επιχείρηση χειραγώγησης της ενημέρωσης.

Πιο ενδεικτικό παράδειγμα ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος κ.Ηλιόπουλος που εμφανίζεται να φωνάζει απαράδεκτα χουλιγκανικού τύπου συνθήματα, απειλώντας δημοσιογράφους με λιντσάρισμα. Το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο είναι τραβηγμένο το 2015, όταν επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ έκλεινε το πρώτο ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι της χώρας και έμεναν εκατοντάδες δημοσιογράφοι στον δρόμο. Αλλά η αντίληψη του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει ακριβώς η ίδια και το 2022».

"Θα τρέχεις σαν τον Κώστα τον Κεντέρη, Πρετεντέρη" Το σύνθημα που φώναζε ο Νάσος Ηλιόπουλος

Σημειώνεται ότι το κυβερνών κόμμα απαντά στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή τις αιτιάσεις του για την ελευθερία του Τύπου στην χώρα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Σοφία Ζαχαράκη στο 1ο Ειδικό Σχολείο Καισαριανής
Μητσοτάκης στο 1ο Ειδικό Σχολείο Καισαριανής: Την επόμενη Παρασκευή όλα τα σχολεία θα είναι έτοιμα για το πρώτο κουδούνι

«Η καλύτερη επιβράβευση είναι τα χαμόγελα των παιδιών όταν θα έρθουν και θα δουν ένα σχολείο αντάξιο των προσδοκιών τους» σημείωσε ο πρωθυπουργός

Περιμένοντας μια εθνική πρωτοβουλία καταναλωτικής συνείδησης
Περιμένοντας μια εθνική πρωτοβουλία καταναλωτικής συνείδησης

Αν το κράτος παίξει σωστά τον ρόλο του και ο καταναλωτής παίξει σωστά τον δικόν του, τότε δεν χρειάζονται ούτε παρακάλια ούτε πιέσεις. Βέβαια τότε δεν θα υπάρχει και καμάρι για τις τιμές που «ρίχνει η κυβέρνηση».

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY