Πολιτικη & Οικονομια

Γκαζάκια στο σπίτι του βουλευτή της ΝΔ, Μπάμπη Παπαδημητρίου

Οι δηλώσεις του

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Μπάμπης Παπαδημητρίου: Επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στο Μετς - Υλικές ζημιές

Επίθεση με γκαζάκια και εύφλεκτο υγρό καταγράφηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (6/7) στο σπίτι του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπη Παπαδημητρίου στο Μετς. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι κουκουλοφόροι προσέγγισαν την πολυκατοικία επί της οδού Μάρκου Μουσούρου στο Μετς, άφησαν στην είσοδο τον εμπρηστικό μηχανισμό, ο οποίος εξερράγη και προκάλεσε υλικές ζημιές. Στο σημείο έφτασε κλιμάκιο του ΤΕΕΜ, περισυνέλλεξε τα υπολείμματα για έλεγχο στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛΑΣ, ενώ την προανάκριση ανέλαβε η Κρατική Ασφάλεια.

Το περιστατικό συνέβη κατά τις 04:30 τα ξημερώματα και οι Αρχές αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας που ενδεχομένως να έχουν καταγράψει τους δράστες.

Πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν ότι κάμερα ασφαλείας που βρίσκεται πάνω από την είσοδο του γκαράζ της πολυκατοικίας κατέγραψε τους δράστες, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει πραγματοποιηθεί κάποια προσαγωγή ή σύλληψη.

«Τρομοκράτες βάζουν γκαζάκια και τρομοκρατούν οικογένειες, κόσμο», δήλωσε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3 και πρόσθεσε: «Το σημαντικό είναι ότι κάποτε πρέπει να το πάρει απόφαση η πολιτεία ότι πρέπει να τους βρει».

Γιάννης Οικονόμου για Μπάμπη Παπαδημητρίου: Καταδικάζουμε την επίθεση στο σπίτι του βουλευτή

Την απερίφραστη καταδίκη του για την επίθεση στην οικία του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μπάμπη Παπαδημητρίου εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, και κάλεσε τα υπόλοιπα κόμματα να πράξουν το ίδιο.

«Καταδικάζουμε την επίθεση με γκαζάκια στην οικία του βουλευτή της ΝΔ Μπάμπη Παπαδημητρίου και το ίδιο φυσικά περιμένουμε από όλα τα πολιτικά κόμματα. Οι τραμπούκοι που κρύβονται πίσω από αυτή αλλά και από όλες τις υπόλοιπες επιθέσεις ματαιοπονούν αν πιστεύουν ότι θα μας τρομοκρατήσουν και θα μας κάμψουν» ανέφερε.

«Οι επιθέσεις αυτές συνιστούν εγκληματικές ενέργειες που δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές από κανένα δημοκρατικό πολίτη» συμπλήρωσε ο Γιάννης Οικονόμου.

ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του Μπ. Παπαδημητρίου

«Η επίθεση στο σπίτι του Μπάμπη Παπαδημητρίου, βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί ενέργεια απαράδεκτη και αυτονόητα καταδικαστέα», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με ανακοίνωση του.