Πολιτικη & Οικονομια

Πολάκης υπέρ αντιεμβολιαστών που διαδήλωναν στο σπίτι του Πλεύρη

Η ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Παύλος Πολάκης
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Παύλος Πολάκης © EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Παύλος Πολάκης: Η ανάρτησή του για τον Θάνο Πλεύρη και τη διαδήλωση αντιεμβολιαστών έξω από το σπίτι του υπουργού - Η αναφορά στους υγειονομικούς

Ο Παύλος Πολάκης τάσσεται υπέρ των αντιεμβολιαστών που διαδήλωναν έξω από το σπίτι του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη. Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και πρώην αναπληρωτής υπ. Υγείας, κατηγορεί τον κ. Πλεύρη για εκδικητική απόφαση κατά 6.000 υγειονομικών που έχουν τεθεί σε αναστολή, καθώς δεν έχουν κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. 

«Πλεύρη έχεις «λερώσει» την πολιτική ζωή της χώρας με το να κρατάς ΕΚΤΟΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ-ΕΚΤΟΣ ΜΙΣΘΟΥ-ΕΚΤΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ, τους 6.000 υγειονομικούς σε αναστολή, και ειδικά ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ πως τα εμβόλια ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΟΜΙΚΡΟΝ!!!
Κατάλαβες «Υπουργέ Υγείας» των 17.000 ΝΕΚΡΩΝ επί θητείας σου;;;;
Κατάλαβες άσχετε με την υγεία και την ιατρική επιστήμη δικηγόρε, πως δεν προφύλαξες τίποτα απολύτως με αυτήν την παράλογη-εκβιαστική και εκδικητική απόφαση σου;
Κατάλαβες κι εσύ ακροδεξιό ορφανό του ΛΑΟΣ, πως κάποιοι -πολλοί- είναι εξαρτημένοι από τον μισθό τους και τους τον ΣΤΕΡΕΙΣ τόσους μήνες;;;;;», γράφει στην ανάρτησή του ο κ. Πολάκης. 

polakis_pleuris_antiemvoliastes.jpg

Πλεύρης για διαδήλωση αντιεμβολιαστών έξω από το σπίτι του: «Στοχοποιείται η οικογένειά μου»

Ο Θάνος Πλεύρης, με ανάρτησή του στο Twitter, γνωστοποίησε εχθές (27/6) ότι αντιεμβολιαστές συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι του, προκειμένου να διαδηλώσουν. «Έξω από το σπίτι μου που βρίσκεται η γυναίκα μου και τα δυο μου παιδιά έχουν συγκεντρωθεί αντιεμβολιαστές και "διαδηλώνουν" εναντίον της οικογένειας μου» αναφέρει ο υπουργός Υγείας.

Και προσθέτει: «Στοχοποιείται η οικογένεια μου για τις υπουργικές μου αποφάσεις. Αναμένω την αυτονόητη καταδίκη από όλο τον πολιτικό κόσμο».

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ