Πολιτικη & Οικονομια

Θάνος Πλεύρης: «Αντιεμβολιαστές διαδηλώνουν έξω από το σπίτι μου»

Το μήνυμα του υπουργού Υγείας στο Twitter

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θάνος Πλεύρης, υπουργός Υγείας
Θάνος Πλεύρης, υπουργός Υγείας © EUROKINISSI

Ο Θάνος Πλεύρης δήλωσε ότι έξω από το σπίτι του υπάρχουν αντιεμβολιαστές, οι οποίοι διαδηλώνουν. Τι έγραψε ο υπουργός Υγείας στο Twitter.

Ο Θάνος Πλεύρης, με ανάρτησή του στο Twitter, γνωστοποιεί ότι αντιεμβολιαστές συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι του, προκειμένου να διαδηλώσουν.

«Έξω από το σπίτι μου που βρίσκεται η γυναίκα μου και τα δυο μου παιδιά έχουν συγκεντρωθεί αντιεμβολιαστές και "διαδηλώνουν" εναντίον της οικογένειας μου» αναφέρει ο υπουργός Υγείας.

Και προσθέτει: «Στοχοποιείται η οικογένεια μου για τις υπουργικές μου αποφάσεις. Αναμένω την αυτονόητη καταδίκη από όλο τον πολιτικό κόσμο».

Καταδίκασε τη διαδήλωση έξω από το σπίτι του Πλεύρη η ΝΔ

Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει τη διαδήλωση έξω από το σπίτι του Θάνου Πλεύρη, την οποία πραγματοποίησαν αντιεμβολιαστές, εξέδωσε η ΝΔ.

Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, «το να στοχοποιούνται οικογένειες πολιτικών για τις πολιτικές τους αποφάσεις είναι απαράδεκτο, και κατάφωρα αντιδημοκρατικό».

«Αναμένουμε την ξεκάθαρη καταδίκη από όλες τις πολιτικές δυνάμεις, της στοχοποίησης της οικογένειας του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη από αντιεμβολιαστές που διαδηλώνουν έξω από το σπίτι του».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ