- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
ΣΥΡΙΖΑ-Χταποδιάδα: Καρανίκας υπέρ Πολάκη, ξυφουλκεί κατά της «Αυγής»
«Μέτρα πριν καταλήξει η εφημερίδα δημοσιογραφικό σκουπίδι» (!)
O Νίκος Καρανίκας στηρίζει τον Παύλο Πολάκη και εξαπολύει βέλη κατά της εφημερίδας «Αυγής» και της διευθυντικής ομάδας της με αφορμή την «φάρμα των χταποδιών»
Τη στήριξή του στον Παύλο Πολάκη εκφράζει ο Νίκος Καρανίκας, με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στην κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας και στην εφημερίδα «Αυγή».
Αφορμή της εσωκομματικής αυτής κόντρας ήταν τα… δικαιώματα των χταποδιών. Πιο συγκεκριμένα άρθρο της «Αυγής» που υπέγραφε ο δημοσιογράφος, Πέτρος Κατσάκος, μιλούσε για τις επιπτώσεις που θα έχουν οι βιομηχανικές «φάρμες χταποδιών» στην εξέλιξη του είδους στον πλανήτη, με τον Πάυλο Πολάκη να ξιφουλκεί κατά της εφημερίδας που πάντως σήκωσε το γάντι.
Λίγα 24ωρα μετά την απάντηση της εφημερίδας στις αιτιάσεις Πολάκη, ο Νίκος Καρανίκας παίρνει τη σκυτάλη και ζητά την παραπομπή της διευθυντικής ομάδας της «Αυγής» στην επιτροπή δεοντολογίας του κόμματος.
«Άμεσα να παρθούν μέτρα ώστε να μη το ξαναζήσουμε. Η Επιτροπή Δεοντολογίας να λειτουργήσει άμεσα χαρακτηρίζοντας το δημοσίευμα της Αυγής ύβρις προς το κομματικό στέλεχος - τον Παύλο Πολάκη, αλλά και το ίδιο το κόμμα. Να γίνει άμεσα πριν καταλήξει η εφημερίδα ΑΥΓΉ ένα δημοσιογραφικό σκουπίδι που συκοφαντεί συντρόφους και υπηρετεί χταπόδια», γράφει μεταξύ άλλων.
Νίκος Καρανίκας: Θέση υπέρ Πολάκη στην κόντρα με την «Αυγή»
«Λάθος για την Αριστερά.
Σωστό για τον ανήθικο φιλελευθερισμό.
Μέσα στα δημοκρατικά εκλεγμένα όργανα του κόμματος όπως και στις ΟΜ τα μέλη έχουν δικαίωμα να πούνε την οποιαδήποτε άποψη τους και να ασκήσουν την κριτική τους για οτιδήποτε.
Οι απόψεις που εκφράζονται αποκλειστικά στα όργανα αντιμετωπίζονται μέσα στο κόμμα δημοκρατικά και όχι δημόσια στην ΑΥΓΉ, την εφημερίδα του κόμματος με κουτσομπολιά που σκοπό έχουν την δολοφονία χαρακτήρων και την συκοφάντηση ανθρώπων.
Μια οποιαδήποτε εφημερίδα μπορεί να γράφει ό,τι θέλει και η κριτική είναι αναπόφευκτη, αλλά μια αριστερή εφημερίδα και συγκεκριμένα η ΑΥΓΉ δεν επιτρέπεται να δημοσιεύει τις τοποθετήσεις των συντρόφων και μάλιστα με απώτερο σκοπό την επίθεση στον σύντροφο.
Απαράδεκτο. Αντικομματικό και προπάντων αντισυντροφικό.
Μεγάλο λάθος.
Σίγουρα δεν θα ξαναγίνει καθώς έχουμε μια νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση της ΝΔ να νικήσουμε και όχι να την πριμοδοτήσουμε με επιθέσεις σε συντρόφους.
Αυτά τα φιλελέδικα δημοσιογραφικά κόλπα δεν είναι αριστερά και προκρίνουν το κουτσομπολιό, την συκοφάντηση, την χυδαιότητα, την δεξιά κουλτούρα παρασύροντας δυστυχώς στην ποταπότητα και άλλα μέλη που έτρεξαν να υπερασπιστούν το φιλελέδικο δικαίωμα της ελεύθερης δήθεν δημοσιογραφίας, κάνοντας φτηνιάρικο χιούμορ που ταιριάζει μόνο στον χαρακτήρα τους. Κατάντια.
Άμεσα να παρθούν μέτρα ώστε να μη το ξαναζήσουμε.
Η επιτροπή δεοντολογίας να λειτουργήσει άμεσα χαρακτηρίζοντας το δημοσίευμα της Αυγής ύβρις προς το κομματικό στέλεχος - τον Παυλος Πολακης αλλά και το ίδιο το κόμμα.
Να γίνει άμεσα πριν καταλήξει η εφημερίδα ΑΥΓΉ ένα δημοσιογραφικό σκουπίδι που συκοφαντεί συντρόφους και υπηρετεί χταπόδια».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μεγάλη μείωση 61% στο κενό ΦΠΑ - «Η μάχη έχει έντονο χρώμα κοινωνικής δικαιοσύνης»
Τι λέει για τα αιτήματα των αγροτών
Ο υπουργός τους κάλεσε να συμβάλουν ενεργά στον σχεδιασμό για μια πιο συνεκτική και ασφαλή Δυτική Αττική
Οι τιμές από το ράφι στο χωράφι
Ο υπουργός Υγείας σχολίασε και την παρουσία της στην εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Ιστορίες και λέξεις που ορίζουν μέχρι σήμερα την επικαιρότητα
Αιτήματα που διαμορφώνονται έτσι ώστε να μην ικανοποιηθούν
«Δεν μπόρεσαν να φτάσουν τα ραδιοϊσότοπα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν οι θεραπείες», τόνισε ο υπουργός Δικαιοσύνης
Στις 7 και 8 Φεβρουαρίου θα κριθεί η πορεία του Κινήματος Δημοκρατίας
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας απηύθυνε συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων
Τι αλλάζει στις μετακινήσεις
Ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας κάλεσε την αντιπολίτευση να μην αναπαράγει ψευδείς αναφορές για αστυνομική βία
Η συμπεριφορά αυτών που συμμετέχουν στην εξεταστική επιτροπή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Ζητούν κατώτερες εγγυημένες τιμές, ρεύμα στα 7 λεπτά ανά κιλοβατώρα και αλλαγή του κανονισμού του ΕΛΓΑ
«Δεν κλείνουμε τα μάτια μας απέναντι στα προβλήματα», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
Συνεκτικό σχέδιο κοινωνικής δικαιοσύνης και ανάπτυξης, η πρόταση του ΠΑΣΟΚ
Ποιοι δικαιούνται το επίδομα
Η καταληκτική ημερομηνία και τα πρόστιμα
«Η φράση προέρχεται από τη γυναικεία εργατική τάξη της περιόδου του 50′ – 60′»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.