Πολιτικη & Οικονομια

Νίκος Ανδρουλάκης για Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας - Το μήνυμά του

«Δουλεύουμε για μια ανοιχτή και προοδευτική κοινωνία»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
loatki.jpg
© EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στέλνει μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, Τρανσφοβίας, Αμφιβοβίας και Ιντερφοβίας. Η ανακοίνωση από ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, αναφέρθηκε στη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, Τρανσφοβίας, Αμφιφοβίας και Ιντερφοβίας (IDAHOBIT).

Με ανάρτησή του στο Twitter αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «ως Σοσιαλδημοκράτες δουλεύουμε για μια ανοιχτή και προοδευτική κοινωνία, όπου όλες οι ατομικότητες εκφράζουν ελεύθερα την ταυτότητά τους χωρίς φόβο και αμηχανία».

Η ανάρτηση από Νίκο Ανδρουλάκη για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας

«Τιμούμε σήμερα την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, Τρανσφοβίας, Αμφιφοβίας και Ιντερφοβίας (IDAHOBIT). Η σύγχρονη Σοσιαλδημοκρατία αποτελεί διαχρονικά τον σταθερό πυλώνα στήριξης των μεταρρυθμίσεων που αφορούν στις κοινωνικές και θεσμικές αλλαγές, που στόχο έχουν την επικράτηση της ισότητας, της ευτυχίας και της αγάπης δίχως αστερίσκους, απέναντι στο μίσος, τη δυστυχία και το φόβο» έγραψε στο Twitter ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Και πρόσθεσε για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, Τρανσφοβίας, Αμφιφοβίας και Ιντερφοβίας: «Ως Σοσιαλδημοκράτες δουλεύουμε για μια ανοιχτή και προοδευτική κοινωνία, όπου όλες οι ατομικότητες εκφράζουν ελεύθερα την ταυτότητά τους χωρίς φόβο και αμηχανία».

Το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο τομέας ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ για την Ημέρα κατά της Ομοφοβίας. Αναλυτικά:

«Το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής τιμά την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, Τρανσφοβίας, Αμφιφοβίας και Ιντερφοβίας (IDAHOBIT) και δηλώνει σταθερός υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των διεκδικήσεων των ΛΟΑΤΚΙ+ κινημάτων.

» Η σύγχρονη Σοσιαλδημοκρατία αποτελεί διαχρονικά τον σταθερό πυλώνα στήριξης των μεταρρυθμίσεων που αφορούν στις κοινωνικές και θεσμικές αλλαγές, που στόχο έχουν την επικράτηση της ισότητας, της ευτυχίας και της αγάπης δίχως αστερίσκους, απέναντι στο μίσος, τη δυστυχία και το φόβο.

» Ως Σοσιαλδημοκράτες δουλεύουμε για μια ανοιχτή και προοδευτική κοινωνία, όπου όλες οι ατομικότητες εκφράζουν ελεύθερα την ταυτότητά τους χωρίς φόβο και αμηχανία.

» Η ελευθερία και η ευημερία του κάθε προσώπου και της κάθε οικογένειας αποτελεί βασική προϋπόθεση για την κοινωνική, αλλά και την οικονομική πρόοδο σε μια σύγχρονη Δημοκρατία. Διότι ευημερία δίχως ελευθερία και πραγματική ισότητα δεν υφίσταται».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ