Πολιτικη & Οικονομια

Η Σοφία Ζαχαράκη «βάφτισε» κωπηλατικό σκάφος στο Τολό Αργολίδας (βίντεο)

Ποιο είναι το δανέζικο κλαμπ Tolo Roklub

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Σοφία Ζαχαράκη στο Τολό Αργολίδας δίπλα στο καινούργιο σκάφος του δανέζικου κωπηλατικού κλαμπ, που πήρε το όνομα «Αμφιτρίτη»
Η Σοφία Ζαχαράκη στο Τολό Αργολίδας δίπλα στο καινούργιο σκάφος του δανέζικου κωπηλατικού κλαμπ, που πήρε το όνομα «Αμφιτρίτη» © argolikeseidhseis

Στο Τολό Αργολίδας βρέθηκε η Σοφία Ζαχαράκη, υφυπουργός Τουρισμού, η οποία «βάφτισε» το καινούργιο σκάφος του κωπηλατικού συλλόγου «Tolo Rowing Club».

Σε εκδήλωση στο Τολό για τα 10 χρόνια λειτουργίας του κωπηλατικού συλλόγου «Tolo Roklub» από τη Δανία έδωσε το παρών η Σοφία Ζαχαράκη το Σάββατο 7 Μαΐου 2022, το απόγευμα. Η υφυπουργός Τουρισμού, από την πλέον τουριστική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων στην Αργολίδα, «βάφτισε» και το καινούργιο κωπηλατικό σκάφος του συλλόγου. Όπως φαίνεται και στα βίντεο από τοπικά ΜΜΕ έδωσε το όνομα «Amfitrite» («Αμφιτρίτη»).

Παρόντες στην εκδήλωση στο Τολό Αργολίδας ήταν εκτός από τη Σοφία Ζαχαράκη ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτης Δαμούλος, η αντιδήμαρχος Τουρισμού Νάντια Αναστασίου, η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ναυπλίου Γιώργος Καχριμάνης.

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν και 60 μέλη περίπου του δανέζικου κωπηλατικού συλλόγου «Tolo Roklub»Το καινούργιο σκάφος, που πήρε το όνομα «Αμφιτρίτη», αναπτύχθηκε σε συνεργασία του Thomas Agerbirk και της «Επιτροπής για την ανανέωση σκαφών» του Συλλόγου, που αποτελείται από τους Gerda Engholm, Henrik Lakner, Thorsten Larsen, Per Boalth και Ulf Andersen.

10 χρόνια λειτουργίας του Δανέζικου Κωπηλατικού Κλαμπ TOLO ROKLUB  Βαφτίστηκε και το καινούριο τους

Tolo Roklub, το δανέζικο κωπηλατικό κλαμπ στο Τολό Αργολίδας

Το Tolo Rowing Club είναι ένας δανέζικος κωπηλατικός όμιλος που δραστηριοποιείται στο Τολό Αργολίδας. Κάθε χρόνο η γενική συνέλευση του κωπηλατικού κλαμπ πραγματοποιείται στη Δανία, σύμφωνα με δημοσίευμα στο argolikeseidhseis.

Ο σύλλογος είναι μέλος της Ένωσης για το Rosport (DFfR) και της Αθλητικής Συνομοσπονδίας (DIF).

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΚΩΠΗΛΑΤΙΚΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ ΣΤΟ ΤΟΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Υφ. ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΟΦΙΑ ΖΑΧΑΡΑΚΗ   7/5/2022

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ