Πολιτικη & Οικονομια

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Στις κάλπες την Κυριακή τα μέλη για την εκλογή συνέδρων και τη νέα ονομασία

Ανάμεσα στις προτάσεις για τη νέα ονομασία είναι τα «ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής» και «ΠΑΣΟΚ- Δημοκρατική Παράταξη»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το έμβλημα του ΠΑΣΟΚ έξω από τα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη
ΠΑΣΟΚ © EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ: Στις κάλπες την Κυριακή τα μέλη του για την εκλογή συνέδρων, Τοπικών και Νομαρχιακών Επιτροπών και τη νέα ονομασία του

Στις κάλπες θα βρεθούν την Κυριακή 8 Μαΐου τα μέλη του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ για την εσωκομματική ψηφοφορία.

Τα μέλη του κόμματος θα κληθούν παράλληλα με την ανάδειξη των Τοπικών και Νομαρχιακών Επιτροπών, να επιλέξουν την ονομασία του κόμματος. Ανάμεσα στις προτάσεις είναι «ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής» και «ΠΑΣΟΚ- Δημοκρατική Παράταξη», ενώ δεν αποκλείονται να προκύψουν και άλλες. Σήμερα, έγινε γνωστή η τελική κατανομή, κατά περιφέρεια, δήμο, στο εξωτερικό σε συνδικαλιστικούς και μαζικούς χώρους, των συνέδρων του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. 

Το σύνολο των συνέδρων που θα εκλεγούν ανέρχεται σε 4602, οι οποίοι θα κληθούν το τριήμερο 20-22 Μαΐου, όπως έχει ήδη αποφασιστεί, να εκλέξουν τη νέα Κεντρική Επιτροπή και τα κεντρικά όργανα του. Στο τελικό σώμα του συνεδρίου θα προσκληθούν ακόμη αριστήνδην μέλη, καθώς και προσωπικότητες του ευρύτερου χώρου.

Εκτός της Κ.Ε και των Κεντρικών Οργάνων του κόμματος, οι συμμετέχοντες στο Συνέδριο πρόκειται να επικυρώσουν πολιτικό κείμενο Θέσεων στο οποίο θα προσδιορίζεται οι ιδεολογικές και πολιτικές αρχές του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ καθώς και οι βασικές προγραμματικές του κατευθύνσεις. Βάση αυτών θα εκπονηθεί το εξειδικευμένο εκλογικό πρόγραμμα του κόμματος τους επόμενους μήνες, στην πορεία προς τις εκλογές. Το κείμενο αναμένεται να αναρτηθεί στην ηλεκτρονική βάση διαλόγου του κόμματος, «Ψηφιακή Κοινωνία», τις επόμενες μέρες.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις      

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ