Πολιτικη & Οικονομια

Επίθεση Πολάκη σε Τσακαλώτο: Θα βγει να κλαφτεί και στην Εστία με αστική αυτοπεποίθηση

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και μετά το συνέδριο

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος έγινε στόχος του Παύλου Πολάκη κατά του οποίου καταφέρεται εκ νέου μέσω social media.

Οι εντάσεις, οι αποδοκιμασίες, τα ευτράπελα, τα συνθήματα από το παρελθόν που κυριάρχησαν στο τριήμερο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο γήπεδο του Τάε Κβον Ντο συνεχίζονται στα social media από τον Παύλο Πολάκη.  Ο στενός σύμμαχος του Αλέξη Τσίπρα επέλεξε τον δρόμο της σύγκρουσης με την εσωκομματική αντιπολίτευση και προσωπικά τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και μετά το πέρας του Συνεδρίου.

«Πείτε μου εσείς, σε ποια δεξιά εφημερίδα θα θελήσει ο Αστός Τσακαλώτος να βρει πάλι καταφύγιο για να κλαφτεί; Ξανά στην Καθημερινή; στο Πρώτο Θέμα; στον Ελεύθερο Τύπο;» γράφει στην ανάρτησή του στο Twitter ο χρήστης Sideris Left. «Στην Εστία. Έχει το καλύτερο περιβάλλον για Αστική Αυτοπεποίθηση» έσπευσε να απαντήσει ο Παύλος Πολάκης για τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Παύλος Πολάκης βάζει στο στόχαστρο τον πρώην Υπουργό Οικονομικών. Ήδη από το 2021 ο κ. Πολάκης είχε ανοίξει μέτωπο με τον Ε. Τσακαλώτο λέγοντας «Χάσαμε τις εκλογές γιατί γαμ* τη μεσαία τάξη», ρίχνοντας έτσι τις ευθύνες για την ήττα του 2019 στον τότε υπουργό Οικονομικών που είχε υπερφορολογήσει τα μεσαία κοινωνικά στρώματα.

Τι είπε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

«Επενδύουμε σε μια Αριστερά που ξέρει να νικάει» τόνισε ο πρώην Υπουργός Οικονομικών και υπογράφων την τροπολογία της «Ομπρέλας», Ευκλείδης Τσακαλώτος, μιλώντας από το βήμα του 3ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

«Είμαι και εγώ, όπως ο Αλέξης, περήφανος για όλα όσα κάναμε» την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ο κ. Τσακαλώτος και απάντησε ευθέως στον πρώην Αναπληρωτή Υγείας, Παύλο Πολάκη αναφορικά με τη θητεία του ως ΥΠΟΙΚ, όπως και το μαξιλάρι ασφάλειας. «Πρέπει να πω στον Σύντροφο Πολάκη σε όλους και όλες εσάς» πως δεν υπήρχε βδομάδα, μέρα και στιγμή που «η διαπραγματευτική ομάδα δεν πάλευε με μόνη μέριμνα τον κόσμο της εργασίας» ανέφερε ο κ. Τσακαλώτος και πρόσθεσε ότι «ξυπνάγαμε και κοιμόμασταν με αυτήν».

«Από τον Αλέξη, τη διαπραγματευτική ομάδα και τα 50 νέα παιδιά δουλέψαμε για αυτόν τον στόχο» συνέχισε ο πρώην Υπουργός, ενώ παρατήρησε πως «δεν μου έδωσε εντολή ο Σύντροφος Πρόεδρος για να φτιάξω το αριστερό μου προφίλ», αλλά για την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια, «ούτε μου έδωσε εντολή να έχω ένα facebook», σχολιάζοντας όσους έχουν αντίθετη άποψη.


Όπως αναφέρθηκε το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε με αποδοκιμασίες εναντίον του Ευκλείδη Τσακαλώτου και συνεχίστηκε με απαξιωτικά σχόλια κατά του Θανάση Δρίτσα. Το φραστικό επεισόδιο μεταξύ Δημήτρη Τζανακόπουλου και Πάνου Σκουρλέτη είχε μάρτυρα τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ από τις ομιλίες των συνέδρων φάνηκε ξεκάθαρα πως υπάρχει τουλάχιστον απόσταση μεταξύ των εσωκομματικών απόψεων στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ