Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Άνοιξε η πλατφόρμα myCAR - Η διαδικασία αναλυτικά
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι ιδιοκτήτες που προχωρούν σε άρση ακινησίας του οχήματος
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα μπορούν να πληρώνουν οι ιδιοκτήτες οχημάτων, καθώς άνοιξε η πλατφόρμα myCAR της ΑΑΔΕ. Η διαδικασία.
Σε πληρωμή για τα τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα έχουν πλέον τη δυνατότητα να προβαίνουν οι ιδιοκτήτες που έχουν προβεί σε άρση ακινησίας του οχήματός τους, καθώς άνοιξε η πλατφόρμα myCAR.
Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για το Πάσχα 2022, εκτιμάται ότι ο αριθμός των ιδιοκτητών που έχουν προβεί σε άρση ακινησίας των οχημάτων τους φθάνει τις 130.000.
Σημειώνεται ότι η πληρωμή για τα τέλη κυκλοφορίας γίνεται μόνο για τους μήνες που θα τεθεί σε κυκλοφορία το όχημα. Επίσης, δεν προβλέπεται «πέναλτι» για τους ιδιοκτήτες που επιλέγουν να κινήσουν το όχημά τους.
Τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα: Η διαδικασία μέσα από την υπηρεσία myCar της ΑΑΔΕ
Για όσους έχουν κάνει ηλεκτρονικά τη δήλωση ακινησίας, οι δηλώσεις της άρσης ακινησίας και η πληρωμή των τελών κυκλοφορίας ανά μήνα γίνεται μέσω της υπηρεσίας myCar της ΑΑΔΕ.
Χρησιμοποιώντας τους κωδικούς TAXISnet, οι ιδιοκτήτες των οχημάτων μπαίνουν στην πλατφόρμα. Στη συνέχεια επιλέγουν το όχημα που βρίσκεται σε ψηφιακή ακινησία και προχωρούν σε πληρωμή του ποσού που αντιστοιχεί στα τέλη κυκλοφορίας για τους μήνες που επιθυμούν.
Ακολουθεί online έλεγχος εάν το όχημα που βγαίνει από την ακινησία, είναι ασφαλισμένο. Η διαδικασία ολοκληρώνεται με την υποβολή του αιτήματος για άρση ακινησίας.
Υπενθυμίζεται ότι στα μέσα Φεβρουαρίου τέθηκε σε λειτουργία η νέα υπηρεσία Open Car, μέσα από την οποία οι πολίτες μπορούν να αναζητούν πληροφορίες σχετικά με οχήματα τα οποία διαθέτουν πινακίδες που έχουν εκδοθεί στην Ελλάδα.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Αυτό που συνέβη ήταν παγκόσμια πρωτοτυπία»
Αφήνοντας παράλληλα αιχμές προς τα υπόλοιπα μέλη
Tι είπε για τη σύμβαση που υπεγράφη επί ΣΥΡΙΖΑ
Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας
Mετά την τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση του Εφετείου
«Κομματική μειοψηφία εκβιάζει την κοινωνία» - Τελεσίγραφο στα μπλόκα
«Τις επόμενες μέρες η απάντηση στα αιτήματα»
To δηκτικό της σχόλιο για την έλλειψη υποστήριξης στους διαδηλωτές του Ιράν
Η πρώην αντιπρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ μίλησε στην Εξεταστική για ελέγχους και πιθανές ευθύνες
Οι οικονομολόγοι προκρίνουν γενικές μειώσεις φόρων αντί στοχευμένων παρεμβάσεων
Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του κύκλου «Κι αυτοί είναι η Ελλάδα – Συζητήσεις στο Ωδείο Αθηνών»
«Το πεδίο είναι ανοιχτό για να κάνουμε μία ουσιαστική συζήτηση»
Αλληλοκατηγορίες, βαρείς χαρακτηρισμοί και αναφορές για ψυχιατρικές εξετάσεις μετά τις δημόσιες δηλώσεις
Μετατίθεται για μετά τον Φεβρουάριο η έναρξη των προσυνεδριακών διαδικασιών της ΝΔ
Ανοδικά για τρίτο μήνα ο ΔΤΚ, με ισχυρές ανατιμήσεις σε τρόφιμα, εστίαση και στέγη
Ένοχοι κρίθηκαν οι δύο πρώην προστατευόμενοι μάρτυρες μετά την ακροαματική διαδικασία
Υπερδιπλάσιο προβάδισμα ΝΔ, κυριαρχία Μητσοτάκη – Διψήφια ποσοστά για τα υποθετικά κόμματα Καρυστιανού και Τσίπρα
«Να εφαρμοστεί ο νόμος»
Στην εκδήλωση για τα 110 χρόνια από την ίδρυση του ΕΒΕΘ ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.