- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κωνσταντινόπουλος: Ο Γ. Τσίπρας επιβεβαιώνει την υποκρισία ΣΥΡΙΖΑ
«Θα κάνουν τα πάντα για την εξουσία»
Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ανέφερε ότι η δήλωση Γιώργου Τσίπρα περί «συνεργασίας με την Κεντροδεξιά» επιβεβαιώνει την υποκρισία ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος δεν άφησε χωρίς σχολιασμό τα όσα δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Τσίπρας, περί συνεργασίας με κομμάτι της «δημοκρατικής δεξιάς».
Στην ανάρτησή του στο Twitter ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, κάνει λόγο για υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας ότι για πολλοστή φορά φαίνεται ότι «δεν θα διστάσουν να κάνουν τα πάντα για την εξουσία».
Η ανάρτηση Κωνσταντινόπουλου για τη δήλωση Γιώργου Τσίπρα
«Ομολογούν ότι θέλουν να κυβερνήσουν με τη Νέα Δημοκρατία. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Τσίπρας δήλωσε σήμερα: "Θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε με ένα κομμάτι της κεντροδεξιάς που δεν θα είναι με τον κ. Μητσοτάκη. Υπάρχουν υγιείς δυνάμεις στο χώρο της κεντροδεξιάς για κάτι τέτοιο".
» Με τη δήλωση αυτή αποκαλύπτεται η υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ καθώς για άλλη μια φορά δεν θα διστάσουν να κάνουν τα πάντα για την εξουσία. Για εμάς αυτά δεν αποτελούν έκπληξη, γιατί τα γνωρίζουμε, αλλά είναι χρήσιμο να τα γνωρίζουν και οι πολίτες» γράφει στο Twitter ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ.
Ομολογούν ότι θέλουν να κυβερνήσουν με τη Νέα Δημοκρατία.
— ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ (@Odysseas_) February 18, 2022
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Τσίπρας δήλωσε σήμερα:Θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε με ένα κομμάτι της κεντροδεξιάς που δεν θα είναι με τον κ.Μητσοτάκη. Υπάρχουν υγιείς δυνάμεις στο χώρο της κεντροδεξιάς για κάτι τέτοιο» pic.twitter.com/0CiZIgtIjz
Στα τέλη Ιανουαρίου ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος είχε δηλώσει στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης ότι «μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να κερδίσει τη ΝΔ».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
H εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού - Στο επίκεντρο η μάχη κατά της ακρίβειας και η στέγαση
Με τρίπτυχο μέτρων και νέο πακέτο ελαφρύνσεων στη ΔΕΘ, η κυβέρνηση επιχειρεί να στηρίξει τα εισοδήματα
Η νέα ψηφιακή εφαρμογή του υπουργείου Ανάπτυξης δίνει «όπλα» στους καταναλωτές απέναντι στην ακρίβεια
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.