Πολιτικη & Οικονομια

A. Γεωργιάδης: Ζητώ συγγνώμη γιατί στήριξα τον Γιώργο Κύρτσο

«Ζητώ συγγνώμη από τους ψηφοφόρους της ΝΔ – Πήρε το μέρος των σκευωρών»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΔΩΝΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΗΣ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝ.ΑΛ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ (ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINSSI)
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΔΩΝΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΗΣ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝ.ΑΛ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ (ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINSSI)

Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης λίγο μετά τη διαγραφή του Γιώργου Κύρτσου από τη ΝΔ ζητεί συγγνώμη από τους ψηφοφόρους του κόμματός του.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε ανάρτησή του στο Twitter, λίγο μετά την ανακοίνωση της διαγραφής του κ. Κύρτσου από τη ΝΔ, ζήτησε συγγνώμη από τους ψηφοφόρους του κόμματος για το γεγονός ότι τον είχε στηρίξει στις εκλογές του 2019. Και σημείωσε ότι ο συγκεκριμένος ευρωβουλευτής με τη στάση του τον προσέβαλε και προσωπικά ως θύμα της «σκευωρίας» της Novartis. 

«Ο Γιώργος Κύρτσος ήταν ένας από τους υποψήφιους ευρωβουλευτές που είχα προβάλει προεκλογικά. Ζητώ συγγνώμη από τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας για το σφάλμα μου. Η ταύτιση Ελλάδος (που έχει πλήρη σεβασμό στην ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης) με χώρες που δεν έχουν είναι ντροπιαστική και επί της ουσίας και επί προσωπικού προσβολή σε όλους εμάς που αποδεδειγμένα πλέον είχαμε πέσει θύματα της σκευωρίας Novartis. Αντί να εξηγήσει στην ΕΕ τι πραγματικά έγινε στην Ελλάδα με αυτό πήρε το μέρος των σκευωρών. Θλίψη η συμπεριφορά του και αχαριστία στην παράταξη», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης. 

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ