Πολιτικη & Οικονομια

Δημοσκόπηση Marc: Στις 10,5 μονάδες η διαφορά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Μεγάλο αγκάθι η ακρίβεια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΛΕΞΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΣ ΤΟΥ ΥΠ. ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ (ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKNISSI)
ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΣ ΤΟΥ ΥΠ. ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ (ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKNISSI)

Δημοσκόπηση: Διατηρεί διψήφια διαφορά η ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ ενώ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παραμένει δημοφιλέστερος πολιτικός αρχηγός.

Στις 10,5 μονάδες κατέγραψε την διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ η Marc, σε δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε από 8 έως 12 Φεβρουαρίου για λογαριασμό του ANT1. Παράλληλα, ο πρωθυπουργός βρίσκεται μπροστά στην δημοφιλία των πολιτικών αρχηγών από τον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος έρχεται τρίτος πίσω από τον Νίκο Ανδρουλάκη. Την ίδια ώρα όμως η μεγαλύτερη ανησυχία των πολιτών είναι η ακρίβεια, κάτι που αποτυπώνεται στην δημοσκόπηση με 47% των απαντήσεων.

Δημοσκόπηση Marc: ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ
Δημοσκόπηση Marc

Στη δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πρώτος με 47,2% και ακολουθεί ο Νίκος Ανδρουλάκης με 44,2%. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας είναι τρίτος με 31% και ακολουθούν ο Δημήτρης Κουτσούμπας με 27,4%, ο Γιάνης Βαρουφάκης με 22,7% και ο Κυριάκος Βελόπουλος με 18,4%.

Δημοσκόπηση Marc 11.10.2021
Δημοσκόπηση Marc

Στο τι κυβέρνηση προτιμούν οι πολίτες η αυτοδύναμη ΝΔ παίρνει ποσοστό 26,9% ενώ η αυτοδύναμη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ το 11,1%. Κυβέρνηση συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ- ΚΙΝΑΛ επιθυμεί το 15,7% ενώ κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ-ΚΙΝΑΛ θέλει το 10,8%. Κυβέρνηση τεχνοκρατών με στήριξη ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ θέλει το 7% ενώ αυτοδύναμη κυβέρνηση ΚΙΝΑΛ το 2,8%.

dimoskopisi-2.jpg
Δημοσκόπηση Marc =

Στην ερώτηση για το ποια είναι η μεγαλύτερη ανησυχία των πολιτών η ακρίβεια είναι στο κυρυφή με 47%, η πανδημία με 24,2%, η εγκληματικότητα με 18%, τα εθνικά θέματα με 4,5%, το μεταναστευτικό με 2,6% και οι φυσικές καταστροφές με 2,5%.

dimoskopisi-1.jpg
Δημοσκόπηση Marc

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ