- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Θεοδωρικάκος για δολοφονία Άλκη: Έχουμε να κάνουμε με συμμορία
«Μέσα στην ημέρα το διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον 20χρονο που έχει διαφύγει»
Για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού μίλησε, μίλησε σε συνέντευξή του, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.
Για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού μίλησε, σε τηλεοπτική του συνέντευξη, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.
«Είναι ζήτημα τιμής για την αστυνομία, για τη δικαιοσύνη και την ελληνική πολιτεία να βρεθούν οι ένοχοι και να αποδοθεί η δικαιοσύνη και αυτό γίνεται πραγματικότητα» δήλωσε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ.
Όπως είπε ο κ. Θεοδωρικάκος έχουν βγει εντάλματα για 11 ανθρώπους και οι 9 είναι στη φυλακή, ανακρίνονται και έχουν οδηγηθεί στη δικαιοσύνη. «Η αλήθεια θα λάμψει και σύντομα» σημείωσε μεταξύ άλλων.
«Έχουμε να κάνουμε με μια συμμορία, με μια αγέλη ανθρωποειδών ετών 20. Δολοφόνησαν ένα παλικάρι 19 ετών χωρίς λόγο και αιτία» είπε μεταξύ άλλων ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.
Αναφορικά με τις συλλήψεις που εκκρεμούν ο κ. Θεοδωρικάκος είπε πως θα πρέπει να ολοκληρωθούν. «Η μια βρίσκεται στην Ελλάδα και η δεύτερη πρόκειται για πολίτη Αλβανίας, ο οποίος βρίσκεται στην Αλβανία» εξήγησε.
«Αναμένουμε εντός της ημέρας από τον αρμόδιο Εισαγγελέα να προβεί στην αντίστοιχη πράξη για να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης και να ζητήσουμε από το Αλβανικό κράτος να τον συλλάβει προκειμένου να έρθει και να δικαστεί στη χώρα μας» διευκρίνισε ο Τάκης Θεοδωρικάκος.
Θεοδωρικάκος: Υπάρχουν όλα τα στοιχεία για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη
Σε ερώτηση για τον δολοφόνο του 19χρονου Άλκη, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ανέφερε ότι έχει ενδελεχή ενημέρωση.
«Θεωρώ ότι υπάρχουν όλα τα στοιχεία για αυτή την υπόθεση και η ΕΛ.ΑΣ. θα ψάξει μέχρι το τέλος. Δεν υπάρχει συγκάλυψη και θα πάμε μέχρι το τέλος και στη συνέχεια η δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της» υπογράμμισε.
Αναφέρθηκε και στις επιχειρήσεις της ΕΛΑΣ σε συνδέσμους καθώς όπως είπε «η δολοφονία του Άλκη οφείλει να είναι το σημείο τομής για το τέλος της βίας»
«Στις επιχειρήσεις στους ονομαζόμενους συνδέσμους -γιατί κάποιοι δεν έχουν άδεια και η αστυνομία θα τους κλείσει- ακόμη και τώρα η αστυνομία βρίσκει αντικείμενα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως φονικά όπλα».
«Αισθάνομαι συγκλονισμένος για το κουράγιο των γονιών του Άλκη»
Για τις δηλώσεις των γονιών του 19χρονου, ο κ. Θεοδωρικάκος δήλωσε ότι αισθάνεται συγκλονισμένος γιατί έχουν βρει το κουράγιο και τη δύναμη και με περίσσευμα ανθρωπιάς και αγάπης και καρτερικότητας αντιμετωπίζουν αυτή την τραγική εξέλιξη για τη ζωή τους.
«Ας κρατήσουμε το μήνυμα ενότητας και αγάπης το οποίο πρέπει να κάνουμε αναγκαίες πράξεις και αποφάσεις για να μην χαθεί άλλη ανθρώπινη ζωή μέσα στη βία και την εγκληματικότητα του οπαδικού χουλιγκανισμού», σημείωσε με νόημα.
Επισήμανε ότι ο χουλιγκανισμός διαπλέκεται με διάφορα εγκλήματα και η αστυνομία υλοποιεί τις έρευνες οι οποίες είναι σε εξέλιξη. «Θέλουμε και τις ΠΑΕ και τις ΚΑΕ δίπλα μας να δράσουμε από κοινού» κατέληξε ο κ. Θεοδωρικάκος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το βιβλίο αναφέρεται στην επιτυχία έξι μικρών κρατών
Ο ναός βρίσκεται εντός της ζώνης προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης
«Η υγεία του πρωτογενούς τομέα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά το ωράριο μέχρι το τέλος του έτους
Πώς υπολογίζεται το ποσό
Ποιοι είναι οι πέντε τρόποι πληρωμής
Τι δήλωσε σε συνέντευξή του
Πάνω από 1.500 Έλληνες από ΗΠΑ και Καναδά βολιδοσκόπησαν τη δυνατότητα επιστροφής τους
Δυστυχώς, η χώρα οδεύει σε ένα ακόμα εφιαλτικό αδιέξοδο. Το πολιτικό προσωπικό έχει διαγράψει από τη μνήμη του τα χρόνια και τις σκληρές συνέπειες της κρίσης.
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Ο ΣΥΡΙΖΑ αποστασιοποιείται από το δημοσίευμα - «Δεν αντιπροσωπεύει τις θέσεις μας»
Πληρωμές 1,2 δισ. ευρώ έως τέλος Δεκεμβρίου - Κάλεσμα για υπεύθυνες κινητοποιήσεις
Από 5,5 ευρώ σε 2,5 ευρώ ανά χιλιόμετρο με τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία
Η νέα πρέσβης των ΗΠΑ αναδεικνύει τον ρόλο της Ελλάδας ως ενεργειακό και τεχνολογικό κόμβο στη στρατηγική Τραμπ
Η Ελλάδα εξοφλεί πρόωρα δάνεια ύψους 5,29 δισ. ευρώ - Τα οφέλη στην οικονομία
Στο βίντεο παρελαύνουν φράσεις με παιχνιδιάρικη διάθεση
Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους αγρότες σε συντεταγμένη εκπροσώπηση
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό για «Ιθάκη» και Μάτι
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άνοιξε την πόρτα σε συνάντηση - Τόνισε ότι οι παραβατικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.