Πολιτικη & Οικονομια

Σε Ιωάννινα και Φλώρινα το Σάββατο ο Χρήστος Στυλιανίδης

Θα παραστεί σε τελετή παράδοσης οχημάτων για τις ανάγκες του μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χρήστος Στυλιανίδης
Χρήστος Στυλιανίδης © EUROKINISSI/ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ

Στα Ιωάννινα και τη Φλώρινα θα μεταβεί το Σάββατο (15/01) ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης.

Στα Ιωάννινα μεταβαίνει το Σάββατο 15 Ιανουαρίου, ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης.

Ο κ. Στυλιανίδης θα παραστεί σε τελετή παράδοσης οχημάτων για τις ανάγκες του μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας από την Περιφέρεια Ηπείρου προς τους δήμους της Περιφέρειας, παρουσία του Περιφερειάρχη, Αλέξανδρου Καχριμάνη, του δημάρχου Ιωαννίνων, Μωυσή Ελισάφ και όλων των δημάρχων της περιοχής.

Πρόκειται για οχήματα τα οποία θα αξιοποιηθούν για την πρόληψη και αντιμετώπιση δασικών πυρκαγιών, αλλά και κάθε άλλης έκτακτης ανάγκης Πολιτικής Προστασίας. Η προμήθεια των οχημάτων έγινε με ευρωπαϊκή χρηματοδότηση, μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ. Τον υπουργό θα συνοδεύει ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειος Παπαγεωργίου.

Στη συνέχεια, ο κ. Στυλιανίδης, μαζί με τον γενικό γραμματέα κ. Παπαγεωργίου θα μεταβούν στη Φλώρινα, όπου θα βρίσκεται κυβερνητικό κλιμάκιο αποτελούμενο από τον αρμόδιο για την κρατική αρωγή και την αποκατάσταση από φυσικές καταστροφές, Χρήστο Τριαντόπουλο, τον γενικό γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής, Νικόλαο Κουλοχέρη, τον γενικό γραμματέα Εσωτερικών και Οργάνωσης, Μιχάλη Σταυριανουδάκη, καθώς και τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ, Ανδρέα Λυκουρέντζο.

Αυτοψία θα πραγματοποιηθεί στην ευρύτερη περιοχή για την αποτίμηση των συνεπειών του σεισμού που έπληξε τη Φλώρινα πριν από λίγες ημέρες, καθώς και σύσκεψη με συμμετοχή των βουλευτών, Γιάννη Αντωνιάδη και Θεοπίστης Πέρκα, του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργου Κασαπίδη, του δημάρχου Φλώρινας, Βασίλη Γιαννάκη, καθώς και εκπροσώπων όλων των τοπικών αρχών.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ