Πολιτικη & Οικονομια

Ξανά θετικός στον κορωνοϊό ο Γιώργος Πατούλης

Είχε νοσήσει στο παρελθόν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιώργος Πατούλης
Γιώργος Πατούλης © EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Γιώργος Πατούλης έχει ξανά κορωνοϊό. Η ανάρτηση που έκανε ο περιφερειάρχης Αττικής.

Με κορωνοϊό ο Γιώργος Πατούλης για δεύτερη φορά. Ο περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών γνωστοποίησε την είδηση ότι διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό με ανάρτησή του στο Facebook.

«Σήμερα το πρωί διαγνώστηκα θετικός στον κορωνοϊό μετά από διεξαγωγή rapid test. Τα συμπτώματα μου ως τώρα είναι ήπια» ανέφερε.

Και πρόσθεσε: «Θα τεθώ σε απομόνωση στο σπίτι μου και θα ασκώ τα καθήκοντα μου, μέσω τηλεδιάσκεψης με τους συνεργάτες μου». Στο μήνυμά του στα social media στέλνει μήνυμα και για τον εμβολιασμό, γνωστοποιώντας ότι ο ίδιος έχει κάνει την ενισχυτική δόση εμβολίου.

Ο Γιώργος Πατούλης έχει κορωνοϊό για δεύτερη φορά - Η ανάρτησή του στο Facebook

«Σήμερα το πρωί διαγνώστηκα θετικός στον κορωνοϊό μετά από διεξαγωγή Rapid Test. Τα συμπτώματα μου ως τώρα είναι ήπια. Τις επόμενες ημέρες, τηρώντας όσα ορίζουν τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, θα τεθώ σε απομόνωση στο σπίτι μου και θα ασκώ τα καθήκοντα μου, μέσω τηλεδιάσκεψης με τους συνεργάτες μου» αναφέρει στην ανάρτησή του ο Γιώργος Πατούλης.

Και προσθέτει: «Χάρη στον τριπλό εμβολιασμό μου, είμαι αισιόδοξος ότι θα ξεπεράσω σχετικά εύκολα κι αυτή την περιπέτεια. Καλώ όλους όσους δεν έχουν εμβολιαστεί, να το κάνουν άμεσα γιατί το εμβόλιο σώζει ζωές».

Υπενθυμίζεται ότι τον Δεκέμβριο του 2020 ο Γιώργος Πατούλης είχε διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ