Πολιτικη & Οικονομια

Γεωργιάδης: Το Experience Park Ελληνικού και η μπουλντόζα Πολάκη

Το «καρφί» του υπουργού Ανάπτυξης στον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ

2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άδωνις Γεωργιάδης και Παύλος Πολάκης
Άδωνις Γεωργιάδης και Παύλος Πολάκης © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ | ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν ξέχασε την πλαστική μπουλντόζα που του χάρισε ο Παύλος Πολάκης για τα έργα στο Ελληνικό. Η ανάρτηση για το Experience Park.

Με αφορμή το Experience Park Ελληνικού ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε ανάρτηση στα social media, αναφερόμενος στον Παύλο Πολάκη και την κριτική που του είχε ασκήσει τον περασμένο Μάρτιο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάπλαση στο πρώην αεροδρόμιο.

Οι πρώτες εικόνες από το πάρκο στο Ελληνικό εντυπωσιάζουν. Το Experience Park άνοιξε για το κοινό τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021. Το συντριβάνι, τα light installations και το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ύψους 17 μέτρων, μαγνήτισαν τα βλέμματα.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων θυμήθηκε την πλαστική μπουλντόζα, που του είχε χαρίσει ο Παύλος Πολάκης στη Βουλή. Με αυτήν την κίνηση ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ήθελε να του ασκήσει κριτική, θεωρώντας -λανθασμένα όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια- πως τα έργα στο Ελληνικό δεν προχωρούν.

Στην ανάρτησή του ο Άδωνις Γεωργιάδης επισημαίνει ότι το Experience Park Ελληνικού έρχεται να διαψεύσει τον Παύλο Πολάκη. Και προσθέτει με νόημα ότι αυτή η μπουλντόζα αποτελεί «μνημείο αλαζονείας και αποτυχημένης αντιπολίτευσης».

Το «καρφί» Αδ. Γεωργιάδη σε Παύλο Πολάκη για το Experience Park στο Ελληνικό - Η ανάρτηση για την πλαστική μπουλντόζα

«Ο Παύλος Πολάκης μου χάρισε μία μέρα στην Βουλή, χαιρέκακα, μία μπουλντόζα για να πει ότι δεν προχωρά το "Ελληνικό"… την έχω κρατήσει στο γραφείο μου ως μνημείο αλαζονείας και αποτυχημένης αντιπολίτευσης.

» Αν θέλει να τον ξεναγήσω προσωπικά στο Πάρκο του "Ελληνικού"» αναφέρει στην ανάρτησή του ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ήταν παρών στο άνοιγμα του Experience Park στο Ελληνικό. «Από σήμερα οι γονείς μπορούν να πάρουν τα παιδιά τους, να κάνουν μια χριστουγεννιάτικη βόλτα σε αυτό το ωραίο πάρκο. Να δουν ότι το Ελληνικό γίνεται πραγματικότητα. Τα έργα προχωρούν με μεγάλη ταχύτητα και διαψεύδονται όλες οι "Κασσάνδρες» τόνισε χαρακτηριστικά στις χθεσινές δηλώσεις του.

To Experience Park είναι ανοικτό για το κοινό από τις 17.00 - 22.00 (καθημερινές και Σαββατοκύριακα) μέχρι τις 9 Ιανουαρίου 2022. Αποτελεί μέρος του μητροπολιτικού πάρκου και θα μεγαλώνει μέρα με την ημέρα, όπως ανέφερε σε δήλωσή του ο CEO της Lamda Development Οδυσσέας Αθανασίου. 

Το Experience Park είναι προσβάσιμο, με δωρεάν είσοδο, από τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, κοντά στη στάση Μετρό Ελληνικού. Για τη διευκόλυνση των επισκεπτών παρέχεται χώρος δωρεάν στάθμευσης στο Πάρκο, ενώ υπάρχει πρόβλεψη και για δωρεάν μετακίνηση μέσω shuttle bus από το Μετρό Ελληνικού. Για την ασφάλεια των επισκεπτών στο πάρκο τηρούνται οι σχετικές διαδικασίες και συστάσεις που θεσπίζονται από τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές.

The Ellinikon - Experience Park
 

Η πλαστική μπουλντόζα που έκανε δώρο ο Παύλος Πολάκης 

Τον περασμένο Μάρτιο ο Παύλος Πολάκης, έχοντας ολοκληρώσει ομιλία του στη Βουλή, κατέβηκε από το βήμα.

Πλησίασε τον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκο Παπαθανάση, αφήνοντάς του μια πλαστική μπουλντόζα και κάνοντας αναφορά στον Άδωνι Γεωργιάδη.

«Κύριε Παπαθανάση, το δώρο μου στον υπουργό σας. Του κάνω δώρο αυτήν την μπουλντόζα, γιατί άλλη μπουλντόζα στο Ελληνικό δεν θα μπει» είχε πει τότε ο Παύλος Πολάκης.

Υπενθυμίζεται ότι τον Ιούλιο 2020 ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε απαντήσει σε βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ για το Ελληνικό. «Κ. υπουργέ ψάχνω να βρω τις μπουλντόζες, μπορείτε να με βοηθήσετε» είχε γράψει στα τέλη Ιουνίου ο Ιωάννης Σαρακιώτης. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ