- CITY GUIDE
- PODCAST
-
21°
Amazon: Στρατηγικής σημασίας επένδυση στην Ελλάδα
Συνάντηση Μητσοτάκη την Παρασκευή με στελέχη της εταιρείας
Amazon: Στρατηγικής σημασίας επένδυση στην Ελλάδα - Στις 9:30 το πρωί της Παρασκευής, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα υποδεχθεί στελέχη της Amazon Web Services.
Επένδυση στρατηγικής σημασίας στην Ελλάδα ανακοίνωσε η Amazon, καθώς στο πλαίσιο δημιουργίας τοπικών υποδομών θα αναβαθμίσει τη χώρα μας σε μία από τις 30 «τοπικές ζώνες» που θα φτιάξει την επόμενη χρονιά ανά τον πλανήτη.
Στελέχη του κολοσσού της τεχνολογίας και του online εμπορίου θα βρεθούν στις 9:30 της Παρασκευής (3/12) στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου και θα έχουν συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, με αντικείμενο τη μεγάλη επένδυση της εταιρείας στη χώρα μας, σε συνέχεια των σημερινών ανακοινώσεων της Amazon Web Services στις ΗΠΑ.
Όπως ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού, στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, και οι υπουργοί Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης και Άκης Σκέρτσος.
Amazon - Φόγκελς: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος»
«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος να ανακοινώσω ότι θα διευρύνουμε διεθνώς τις "τοπικές ζώνες" μας σε όλο τον κόσμο, στην Ευρώπη, τη Νότια Αφρική, την Ασία και την Αυστραλία», είπε από το βήμα του παγκόσμιου συνεδρίου της Amazon Web Services ο αντιπρόεδρος της amazon, Βέρνερ Φόγκελς (Werner Vogels).
Οι 30 νέες τοπικές ζώνες θα αναπτυχθούν σε 21 χώρες. Στην Ευρώπη, εκτός από την Ελλάδα, θα γίνουν επενδύσεις σε Αυστρία, Βέλγιο, Τσεχία, Γερμανία, Ολλανδία, Πολωνία και Πορτογαλία.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γιατί πληρώνονται αρκετά νωρίτερα
«Το καλώδιο μπορεί να προχωρήσει χωρίς καμία έκπτωση στα κυριαρχικά μας δικαιώματα» - Όσα τόνισε ο πρωθυπουργός στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ
Η ομιλία του Μάρκο Ρούμπιο στην Αθήνα επαναφέρει το ερώτημα πώς μπορούν να συνυπάρξουν η στρατηγική ισχύς, η ελευθερία και οι δημοκρατικές αξίες
Η επίσκεψη του Αμερικανού ΥΠΕΞ που φέρνει στο προσκήνιο τον γεωπολιτικό ρόλο της Ελλάδας
Παρέπεμψαν μάλιστα στη σημερινή συνέντευξη του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών
Tο θέμα αυτό κυριάρχησε στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων
Ο Βάλντις Ντομπρόβσκις ξεκαθάρισε ότι «δεν μπορούμε να δημιουργούμε συνεχώς νέες δημοσιονομικές εξαιρέσεις»
Θερμό επεισόδιο on και off κάμερα
Τι αναφέρει ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Κωνσταντόπουλος
Μια εμβληματική επένδυση με σημαντικό αποτύπωμα στην απασχόληση, την ελληνική οικονομία και την τοπική κοινωνία
Οι τελευταίες δηλώσεις του αμερικανού ΥΠΕΞ στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
«Ο νόμος είναι σαφής, δεν περιορίζεται το συνέρχεσθαι σε καμία περίπτωση», τόνισε ωστόσο
Ζητά τη διαγραφή Κωνσταντόπουλου μετά από τηλεοπτική κόντρα
Συζητήθηκε επίσης η διαχείριση των δικτύων εκμετάλλευσης άτυπων μεταναστών
Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας επισκέφθηκε το 1ο ΚΑΠΗ Ιλίου και συνομίλησε με πολίτες και προσωπικό
«Η λύση του στεγαστικού είναι να κάνουμε την Αθήνα μπετόν πάνω στο μπετόν;»
«Κινητήριος δύναμη της ανάπτυξης είναι κυρίως οι επενδύσεις»
Ο απολογισμός του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ για την επίσκεψή του στην Αθήνα
Σε τεντωμένο σκοινί η κατάσταση στη Μέση Ανατολή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.