Πολιτικη & Οικονομια

Γεωργιάδης για Σερβετάλη: Άφησε άνεργους τους συναδέλφους του

Πώς σχολίασε ο υπουργός την απόφασή του ηθοποιού να αποχωρήσει από την παράσταση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άρης Σερβετάλης
Άρης Σερβετάλης © NDP

Άδ. Γεωργιάδης: Το σχόλιό του για την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από παράσταση μετά την απόφαση να λειτουργούν τα θέατρα μόνο για εμβολιασμένους.

Την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος», όπου πρωταγωνιστούσε σχολίασε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter: «Ο καλός πράγματι ηθοποιός κ. Σερβετάλης δεν θέλει να εμβολιαστεί… Ok. Διαφωνεί με μία κυβερνητική απόφαση… Ok. Είναι όμως αυτοί λόγοι να αφήνει ανέργους τους συναδέλφους του επειδή δεν περνάει, στη χώρα, το δικό του; Πραγματικά κρίμα…».

Κοκκινοπούλου κατά Σερβετάλη: «Καλοπληρωμένος και ανεμβολίαστος»

Υπενθυμίζεται ότι η απόφαση του του Άρη Σερβετάλη προκάλεσε την έντονη αντίδραση της γνωστής ηθοποιού, Φαίη Κοκκινοπούλου.

Συγκεκριμένα, έγραψε στο Facebook: «Δεν μπορώ να μην το σχολιάσω και ας μου γίνουν ριπόρτ και ας κατεβάσουν το προφίλ μου. Αξίζει. Ο Σερβετάλης (ο μόνος ανεμβολίαστος ανάμεσα σε 20 ανθρώπους που εργάζονται στην παράσταση «Ρινόκερος») αποφάσισε να μην συνεχίσει τις παραστάσεις στο θέατρο Κιβωτός, γιατί δεν θέλει να παίζει μόνο σε εμβολιασμένους.
Η παραγωγή, προς τιμήν της και χίλια μπράβο, του πρότεινε να συνεχίσει τις παραστάσεις μέχρι αρχές Ιανουαρίου και στη συνέχεια η παράσταση να κατέβει, δεμευόμενη (η παραγωγή) ότι θα πληρώσει τους ηθοποιούς κανονικά μέχρι τη λήξη της θεατρικής σαιζόν!
Ο καλοπληρωμένος συνάδερφος αρνήθηκε και πάλι.
Ηθοποιοί (μεταξύ των οποίων και φίλοι μου)-τεχνικοί- ταξιθέτριες, καθαριστές, ταμίας, θα μείνουν όλοι άνεργοι.
Δεν έχουμε ελπίδα. Φάτε».

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ