Ελλαδα

Ο Άρης Σερβετάλης αποχώρησε από την παράσταση «Ρινόκερος»

Δεν ήθελε να παίζει μπροστά σε εμβολιασμένους μόνο

2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άρης Σερβετάλης: Αποχώρησε από την παράσταση "Ρινόκερος
Άρης Σερβετάλης © Τwitter

Ο πρωταγωνιστής της παράστασης Ρινόκερος, Αρης Σερβετάλης αποχώρησε επειδή δεν ήθελε να παίζει μόνο για εμβολιασμένους.

Μετά τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν την περασμένη εβδομάδα σύμφωνα με τα οποία, η είσοδος στα θέατρα επιτρέπεται μόνο για εμβολιασμένους, ο πρωταγωνιστής της παράστασης «Ρινόκερος» Άρης Σερβετάλης αποχώρησε. 

Ο ηθοποιός εξήγησε ότι δεν μπορεί να δεχθεί τον οποιοδήποτε διαχωρισμό ανθρώπων και για αυτό αποχωρεί από την παράσταση του Γιάννη Κακλέα, κάτι που είχε προαναγγείλει άλλωστε στους παραγωγούς του «Ρινόκερου». Ο παραγωγός σεβάστηκε την απόφαση του ηθοποιού και παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστο αν η παράσταση θα συνεχιστεί με άλλο πρωταγωνιστή ή θα σταματήσει τελείως.

Yπενθυμίζεται ότι στα κέντρα διασκέδασης, στους κλειστούς (εσωτερικούς) χώρους εστίασης, στα θέατρα, στους κινηματογράφους, στα μουσεία, στις εκθέσεις, στα συνέδρια, στα γυμναστήρια και στα γήπεδα δυνατότητα πρόσβασης και δια ζώσης παρουσίας έχουν μόνο οι εμβολιασμένοι ή εντός των τελευταίων έξι (6) μηνών νοσήσαντες από τη νόσο COVID-19 ενήλικοι συμπολίτες μας. Οι ανεμβολίαστοι ενήλικοι συμπολίτες μας δεν έχουν δυνατότητα φυσικής πρόσβασης στους προαναφερθέντες χώρους για την προστασία, πρωτίστως, της δικής τους υγείας.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ