Θεατρο - Οπερα

Κοκκινοπούλου κατά Σερβετάλη: «Καλοπληρωμένος και ανεμβολίαστος»

Η ανάρτησή της στο Facebook

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στιγμιότυπο από την παράσταση «Ρινόκερος»
Στιγμιότυπο από την παράσταση «Ρινόκερος»

Με ανάρτησή της στο Facebook, η Φαίη Κοκκινοπούλου σχολιάζει την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από τον «Ρινόκερο».

Δριμεία επίθεση κατά του Άρη Σερβετάλη εξαπέλυσε η γνωστή ηθοποιός και συγγραφέας, Φαίη Κοκκινοπούλου με αφορμή την απόφαση του γνωστού πρωταγωνιστή να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος».

Συγκεκριμένα, ο Άρης Σερβετάλης μετά την ανακοίνωση της κυβέρνησης πως στα θέατρα θα επιτρέπεται η είσοδος μόνο στους εμβολιασμένους, εξήγησε στην παραγωγή πως δεν μπορεί να δεχθεί τον οποιοδήποτε διαχωρισμό ανθρώπων και για αυτό αποχωρεί από την παράσταση του Γιάννη Κακλέα.

Όπως αναφέρει η κα Κοκκινοπούλου, ο Άρης Σερβετάλης «ήταν ο μοναδικός ανεμβολίαστος μεταξύ των 20 ανθρώπων που εργαζόταν στην παράσταση και η παραγωγή του είχε προτείνει να συνεχιστούν οι παραστάσεις ως τις αρχές Ιανουαρίου, με τη δέσμευση να πληρώσει κανονικά όλους τους ηθοποιούς μέχρι τη λήξη της σεζόν αλλά ο καλοπληρωμένος ηθοποιός αρνήθηκε και πάλι».

«Ηθοποιοί (μεταξύ των οποίων και φίλοι μου)-τεχνικοί- ταξιθέτριες, καθαριστές, ταμίας, θα μείνουν όλοι άνεργοι. Δεν έχουμε ελπίδα. Φάτε», κατέληξε.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ