- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θετικός στον κορωνοϊό ο Σπήλιος Λιβανός - Το μήνυμα του υπουργού
«Ο κορωνοϊός δεν κάνει διακρίσεις, χτύπησε και τη δική μου πόρτα»
Με κορωνοϊό ο Σπήλιος Λιβανός, υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Η πρώτη του ανάρτηση στα social media.
Ο Σπήλιος Λιβανός διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό. Ο ίδιος ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων έκανε την ανακοίνωση στο Facebook.
Όπως ενημερώνει ο Σπήλιος Λιβανός, το τεστ για Covid-19 βγήκε θετικό δύο ημέρες πριν κάνει την τρίτη δόση εμβολίου.
«Όπως όλοι γνωρίζουμε, ο #κορωνοϊός δεν κάνει διακρίσεις. Χτύπησε, λοιπόν, και τη δική μου πόρτα δύο μόλις μέρες πριν το προγραμματισμένο ραντεβού μου για την τρίτη δόση» τόνισε. Και πρόσθεσε: «Όπως ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, τις επόμενες ημέρες θα εργάζομαι από το σπίτι με τηλεργασία».
«Είμαι αισιόδοξος και πεπεισμένος ότι ο #εμβολιασμός θα μου επιτρέψει να επανέλθω σύντομα σε κανονικούς ρυθμούς. Εύχομαι σε όλους όσοι βιώνουν ανάλογη εμπειρία, να την ξεπεράσουν γρήγορα και ανώδυνα» κατέληξε ο Σπήλιος Λιβανός, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.
Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Απρίλιο ο Σπήλιος Λιβανός είχε μπει σε προληπτική καραντίνα, καθώς είχε έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
«Όταν θα κλείσει το Ταμείο Ανάκαμψης, θα δείτε ότι δεν θα χάσουμε κανένα ευρώ», τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
«Mεγάλο ευχαριστώ στα κόμματα ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση, Πλεύση Ελευθερίας και τους ανεξάρτητους βουλευτές από Νέα Αριστερά, ΣΥΡΙΖΑ, Πλεύση και τα άλλα προοδευτικά κόμματα που στήριξαν την υποψηφιότητα μας»
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας κατά πάντων και κατά Κουκουλόπουλου
Περιοδεία του υπουργού Υγείας στη Βόρεια Ελλάδα ενόψει της 90ής ΔΕΘ
Στην ψηφοφορία ψήφισαν 288 βουλευτές εκ των οποίων ψήφισαν «παρών» 169 βουλευτές και «υπέρ» 119
Εγκρίθηκε το πρόγραμμα του Ταμείου Απανθρακοποίησης των Νήσων
Υπογράφηκε στην Πλατεία Νερού η σύμβαση κατασκευής - Πώς θα αλλάξει τον Φαληρικό Όρμο το «Αέναον»
«Διαβατήριο αξιοπιστίας» τα έργα υποδομών και ανάπτυξης
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στην τράπεζα
«Η δουλειά του Δήμου είναι να λύνει τα μικρά προβλήματα που καθορίζουν την καθημερινότητα των κατοίκων» σημειώνει
Σήμερα η υπογραφή της σύμβασης για την έναρξη του έργου
«Ένα λάθος έγινε και διορθώθηκε, ψυχραιμία. Σπάει ρεκόρ η ελαφρότητα όσων θέλουν να ρίξουν τον Μητσοτάκη», τονίζει μεταξύ άλλων ο υπουργός Υγείας
Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να αναλάβουν υπηρεσία από τη Δευτέρα 7 έως και την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2026
Η πλειονότητα των μέτρων της ΔΕΘ θα αφορούν το 2027, τόνισε μεταξύ άλλων ο Παύλος Μαρινάκης
Νέες δυνατότητες για την έρευνα, τις επιχειρήσεις, τις επενδύσεις και την απασχόληση
Περιοδεία του υπουργού Υγείας στον Έβρο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.