Πολιτικη & Οικονομια

Στη Χαριλάου Τρικούπη ο Γιώργος Παπανδρέου για τις υπογραφές

Και επίσημα υποψήφιος

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου κατέθεσε τις υπογραφές στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ.

Υποψήφιος είναι και επίσημα για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ο οποίος συγκέντρωσε περίπου 20.000 υπογραφές. 

Η δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου:

«Θέλω να πω ότι πέρα από τις υπογραφές που έχω φέρει εδώ, μέσα σε λίγες ώρες παρά τις κάποιες ηλεκτρονικές δυσκολίες που είχαμε, συγκεντρώσαμε περίπου 20.000 ηλεκτρονικές υπογραφές», είπε ο πρώην πρωθυπουργός καταθέτοντας την υποψηφιότητά του στην Χαριλάου Τρικούπη.

Και συνέχισε: «Αυτό δείχνει νομίζω την διάθεση του κόσμου, το ενδιαφέρον του κόσμου να ξαναζήσει μία παράταξη που θα πάει τη χώρα μπροστά. Και βεβαίως αυτές οι υπογραφές είναι και στη διάθεσή σας, στη διάθεση του κινήματος, διότι είναι μία γιορτή δημοκρατίας και αν κάτι μπορούμε να προσφέρουμε σε αυτό τον τόπο είναι ένα κόμμα συμμετοχικό. Που οι πολίτες μπορούν ξανά να αισθανθούν ότι εκφράζονται μέσα από αυτό, συμμετέχουν σε αυτό, επηρεάζουν τις αποφάσεις και ακούγεται ο λόγος τους. Η νέα γενιά, τα κοινωνικά στρώματα, οι προοδευτικές δυνάμεις του χώρου. Πάντα ήμασταν εμείς οι εκφραστές της».

Υπενθυμίζεται πως λίγες ώρες μετά τις ανακοινώσεις του πρώην πρωθυπουργού, ο Βασίλης Κεγκέρογλου απέσυρε την υποψηφιότητά του και έτσι ο κ. Παπανδρέου θα διεκδικήσει την προεδρία του κόμματος μαζί με τους: Ανδρέα Λοβέρδο, Νίκο Ανδρουλάκη, Παύλο Γερουλάνο, Παύλο Χρηστίδη και Χάρη Καστανίδη.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ