- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στη Χαριλάου Τρικούπη ο Γιώργος Παπανδρέου για τις υπογραφές
Και επίσημα υποψήφιος
Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου κατέθεσε τις υπογραφές στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ.
Υποψήφιος είναι και επίσημα για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ο οποίος συγκέντρωσε περίπου 20.000 υπογραφές.
Η δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου:
«Θέλω να πω ότι πέρα από τις υπογραφές που έχω φέρει εδώ, μέσα σε λίγες ώρες παρά τις κάποιες ηλεκτρονικές δυσκολίες που είχαμε, συγκεντρώσαμε περίπου 20.000 ηλεκτρονικές υπογραφές», είπε ο πρώην πρωθυπουργός καταθέτοντας την υποψηφιότητά του στην Χαριλάου Τρικούπη.
Και συνέχισε: «Αυτό δείχνει νομίζω την διάθεση του κόσμου, το ενδιαφέρον του κόσμου να ξαναζήσει μία παράταξη που θα πάει τη χώρα μπροστά. Και βεβαίως αυτές οι υπογραφές είναι και στη διάθεσή σας, στη διάθεση του κινήματος, διότι είναι μία γιορτή δημοκρατίας και αν κάτι μπορούμε να προσφέρουμε σε αυτό τον τόπο είναι ένα κόμμα συμμετοχικό. Που οι πολίτες μπορούν ξανά να αισθανθούν ότι εκφράζονται μέσα από αυτό, συμμετέχουν σε αυτό, επηρεάζουν τις αποφάσεις και ακούγεται ο λόγος τους. Η νέα γενιά, τα κοινωνικά στρώματα, οι προοδευτικές δυνάμεις του χώρου. Πάντα ήμασταν εμείς οι εκφραστές της».
Υπενθυμίζεται πως λίγες ώρες μετά τις ανακοινώσεις του πρώην πρωθυπουργού, ο Βασίλης Κεγκέρογλου απέσυρε την υποψηφιότητά του και έτσι ο κ. Παπανδρέου θα διεκδικήσει την προεδρία του κόμματος μαζί με τους: Ανδρέα Λοβέρδο, Νίκο Ανδρουλάκη, Παύλο Γερουλάνο, Παύλο Χρηστίδη και Χάρη Καστανίδη.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Απαντά στις καταγγελίες εργαζομένων για αυξημένη πίεση στα πληρώματα
«Πρόκειται για τη δυσκολότερη διοικητική μεταρρύθμιση που γνώρισε ποτέ το ελληνικό κράτος»
H εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού - Στο επίκεντρο η μάχη κατά της ακρίβειας και η στέγαση
Με τρίπτυχο μέτρων και νέο πακέτο ελαφρύνσεων στη ΔΕΘ, η κυβέρνηση επιχειρεί να στηρίξει τα εισοδήματα
Η νέα ψηφιακή εφαρμογή του υπουργείου Ανάπτυξης δίνει «όπλα» στους καταναλωτές απέναντι στην ακρίβεια
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.