Πολιτικη & Οικονομια

Μπογδάνος: Πώς σχολίασε τη διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία

Η ανάρτησή του στο Twitter

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κωνσταντίνος Μπογδάνος
Κωνσταντίνος Μπογδάνος © EUROKINNISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Κωνσταντίνος Μπογδάνος - Διαγραφή από την Κ.Ο της Νέας Δημοκρατίας: Η πρώτη αντίδρασή του στα social media.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος πραγματοποίησε την πρώτη ανάρτησή του στο Twitter μετά τη διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

Ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε αρχικά τη λύπη του για τη διαγραφή του, πλην όμως υπερασπίστηκε τα όσα είπε τονίζοντας πως «δυστυχώς, στην πολιτική οι ξεκάθαρες ιδεολογικές τοποθετήσεις έχουν κόστος και ορισμένες αλήθειες δεν λέγονται χωρίς επιπτώσεις».

Πώς σχολιάστηκε η διαγραφή Μπογδάνου από στελέχη της ΝΔ

Από την πλευρά του, ο Άδωνις Γεωργιάδης επεσήμανε πως ο πρωθυπουργός πήρε μια «σωστή απόφαση» και επεσήμανε πως «ο φίλος μου νομίζω ότι έκανε πολύ μεγάλο λάθος».
«Όταν είμαστε πολιτικοί, δεν φερόμαστε με ανευθυνότητα. Φερόμαστε με υπευθυνότητα, καταλαβαίνουμε τη στιγμή, τον χώρο και τον τρόπο. Όλα αυτά, ο φίλος μου ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, το λέω γιατί τον συμπαθώ, τα παραβίασε και δεν ήταν σωστό», υπογράμμισε ο υπουργός Ανάπτυξης, προσθέτοντας πως η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη «ήταν επιβεβλημένη».

Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης σημείωσε πως ο πρωθυπουργός έχει διαμηνύσει παντού ότι πρέπει να υπάρχει μια φιλοσοφία με τις αρχές της παράταξης, και αυτό προφανώς δεν έχει να κάνει με ποια αντίληψη θέλει να εκφράσει κάποιος για ένα ιστορικό γεγονός.

«Έχει να κάνει με το πώς αυτό μεταφέρεται σε μια σύγχρονη εποχή και, αντιστοίχως, αν χρησιμοποιούνται φράσεις που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ΝΔ. Θεωρώ αυτό που ειπώθηκε ότι ξεπέρασε τις αρχές. Δεν θέλει τέτοιες συμπεριφορές ο πρωθυπουργός. Και την ώρα που είναι με την πλάτη στον τοίχο ο ΣΥΡΙΖΑ δημιουργείται μια άλλη συζήτηση. Βλάπτεται η παράταξη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα θέματα αρχών ξεκάθαρα παίρνει θέση και στέλνει ξεκάθαρα μηνύματα. Τέτοιες συμπεριφορές πρέπει να απαντώνται. Η συγκεκριμένη φράση όπως ειπώθηκε απέχει παρασάγγας από τις αρχές της παράταξης. Είναι ξεκάθαρο. Είναι δυνατόν να λέει κάποιος ότι αυτός είναι χειρότερος από τον Τούρκο;» αναρωτήθηκε.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ