Πολιτικη & Οικονομια

Παραιτήθηκε ο Παναγιώτης Αρκουμανέας

Η παραίτηση έγινε δεκτή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παραιτήθηκε ο Παναγιώτης Αρκουμανέας
Παραιτήθηκε ο Παναγιώτης Αρκουμανέας © EUROKINNISSI/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Παραιτήθηκε ο Παναγιώτης Αρκουμανέας από πρόεδρος του ΕΟΔΥ - Η επιστολή του στον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη.

Ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας, υπέβαλε την παραίτησή του, στέλνοντας σήμερα, 2 Οκτωβρίου, τη σχετική επιστολή στον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παραίτηση του Παναγιώτη Αρκουμανέα έγινε δεκτή. Ο κ. Πλεύρης την αποδέχτηκε και τον ευχαρίστησε για την πολύτιμη συμβολή του στον ΕΟΔΥ και στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Παναγιώτης Αρκουμανέας: Η επιστολή παραίτησης

Ο κ. Αρκουμανέας με ανάρτησή του στο Facebook ενημέρωσε για την εξέλιξη και ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκαν μαζί του. 

«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους 2.500 εργαζομένους του ΕΟΔΥ, το επιστημονικό προσωπικό και όλους τους συνεργάτες μου. Τους εύχομαι καλή δύναμη και συνέχεια στο έργο τους.

Τέλος, κάνοντας έναν προσωπικό απολογισμό –ας μου επιτραπεί– θα ήθελα να δηλώσω πως τίμησα το αξίωμα που μου εμπιστεύτηκε η κυβέρνηση αυτής της χώρας με εντιμότητα, μαχητικό πνεύμα και αυταπάρνηση, χωρίς ουδέποτε να παρεκκλίνω από το ηθικό καθήκον μου, και, προπαντός, δίνοντας απόλυτη, αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα στις ανάγκες και στις αγωνίες των συμπολιτών μας», έγραψε στο Facebook ο Παναγιώτης Αρκουμανέας.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ