Πολιτικη & Οικονομια

Χρυσοχοΐδης απαντά στο ΣΥΡΙΖΑ: «Είμαι συνεχώς παρών»

«Και πυροσβέστης και επιτελικός, συνεχώς παρών» απαντά ο υπουργός στην Κουμουνδούρου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μιχάλης Χρυχοΐδης και Νίκος Χαρδαλιάς σε ενημέρωση για τις πυρκαγιές στην Ελλάδα
Μιχάλης Χρυχοΐδης και Νίκος Χαρδαλιάς σε ενημέρωση για τις πυρκαγιές στην Ελλάδα © EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ΣΥΡΙΖΑ σε πολιτική αντιπαράθεση για τις πυρκαγιές, με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη να απαντά «και πυροσβέστης και επιτελικός».

Πολιτική αντιπαράθεση έχουν προκαλέσει οι πυρκαγιές στην Ελλάδα και η διαχείρισή τους από τον κρατικό μηχανισμό. Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ ισχυρίζεται ότι «ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης παραμένει εξαφανισμένος». Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη απάντησε στον ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας: «Και πυροσβέστης και επιτελικός. Συνεχώς παρών».

«Τελευταία φορά που είδαμε τον κ. Χρυσοχοΐδη, αρμόδιο Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ήταν όταν με τον κ. Χαρδαλιά ενημέρωναν τους πολίτες ότι στη Βαρυμπόμπη ο κρατικός μηχανισμός λειτούργησε υποδειγματικά.

» Τρεις μέρες μετά, από αναζωπύρωση με 3 μποφόρ κάηκε το μισό λεκανοπέδιο, ενώ εδώ και οκτώ μέρες μαίνονται πυρκαγιές που κατέστρεψαν ολοσχερώς τη Βόρεια Εύβοια και συνεχίζουν να καίνε τη Πελοπόννησο» επισημαίνεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τις πυρκαγιές.

«Όλο αυτό το διάστημα ο κ. Χρυσοχοΐδης παραμένει εξαφανισμένος. Αναρωτιόμαστε συνεχίζει να επιτελεί τα καθήκοντά του; Συνεχίζει να χαίρει της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού; Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί, είναι την ώρα της κρίσης και ενώ ακόμη τα πύρινα μέτωπα μαίνονται, το ξεχαρβαλωμένο επιτελικό κράτος να έχει μείνει εντελώς ακυβέρνητο» προστίθεται στο κείμενο της Κουμουνδούρου για τις φωτιές.

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης - Η απάντηση του υπουργού στον ΣΥΡΙΖΑ για τις πυρκαγιές

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δήλωσε: «Προς ενημέρωση του ΣΥΡΙΖΑ. Αρχαία Ολυμπία την κρίσιμη νύχτα με τη μάνικα στο χέρι. Πάρνηθα από κάτω χαμηλά έως το Πυροφυλάκιο στο Κατσιμίδι, όλες αυτές τις μέρες και νύχτες. Και στο ενδιάμεσο στο Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι».

Και κατέληξε: «Και πυροσβέστης και επιτελικός. Συνεχώς παρών».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ