Ελλαδα

Ο Αρκάς και το νέο του σκίτσο για πυρκαγιές και πυροσβέστες

Η μάχη στα πύρινα μέτωπα συνεχίζεται

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στο νέο του σκίτσο για τις πυρκαγιές ο Αρκάς παρουσιάζει δύο πυροσβέστες να μάχονται μέσα στον καπνό που έχει κρύψει τον ήλιο
Στο νέο του σκίτσο για τις πυρκαγιές ο Αρκάς παρουσιάζει δύο πυροσβέστες να μάχονται μέσα στον καπνό που έχει κρύψει τον ήλιο © Arkas - The Original Page/Facebook

Στο νέο του σκίτσο ο Αρκάς αναφέρεται στις πυρκαγιές και στους πυροσβέστες που συνεχίζουν να μάχονται στα πύρινα μέτωπα κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Τα τελευταία 24ωρα ο Αρκάς αναφέρεται με σκίτσα του στις καταστροφικές πυρκαγιές που πλήττουν την Ελλάδα. Από τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη, στα πύρινα μέτωπα στην Εύβοια και στη μεγάλη πυρκαγιά στην Αρκαδία, ο σκιτσογράφος αποτυπώνει την πραγματικότητα με το πενάκι του και συγκλονίζει.

Τα πρόσφατα σκίτσα του για πυρκαγιές, πυροσβέστες και φετινό αξέχαστο καλοκαίρι συνεχίζουν να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Αυτήν τη φορά ο Αρκάς λέει «καλημέρα» σε όσους επισκέπτονται την επίσημη σελίδα του στο Facebook με ένα νέο σκίτσο.

Το νέο σκίτσο του Αρκά για τους πυροσβέστες και τις πυρκαγιές

Σε αυτό το σκίτσο ο πυκνός μαύρος καπνός από τις φωτιές έχει καλύψει τον ήλιο, με την ορατότητα να είναι ελάχιστη. Μέσα σε αυτό το απόκοσμο τοπίο υπάρχει ένα πυροσβεστικό όχημα. Οι πυροσβέστες και οι εθελοντές δεν σταματούν να επιχειρούν για να σώσουν ανθρώπινες ζωές και περιουσίες.

Τραβούν τη μάνικα στο πυροσβεστικό, συνεχίζοντας τον αγώνα να σβήσουν τις φωτιές, που έχουν προκαλέσει μεγάλες καταστροφές.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ