Ελλαδα

Αρκάς: Τα σκίτσα για πυρκαγιές, πυροσβέστες και φετινό καλοκαίρι

Ο σκιτσογράφος αποτυπώνει την επικαιρότητα και συγκλονίζει

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αρκάς: Στο νέο του σκίτσο ο λουόμενος βρίσκεται ανάμεσα στο νέο κύμα κορωνοϊού και τις πυρκαγιές
Αρκάς: Στο νέο του σκίτσο ο λουόμενος βρίσκεται ανάμεσα στο νέο κύμα κορωνοϊού και τις πυρκαγιές © Arkas - The Original Page/Facebook

Ο Αρκάς δημοσίευσε σκίτσα για τις πυρκαγιές, τους ηρωικούς πυροσβέστες, τις καταστροφές από τις φωτιές στην Ελλάδα αλλά και τον κορωνοϊό το φετινό καλοκαίρι.

Το τελευταίο 24ωρο ο Αρκάς δημοσίευσε σκίτσα για τις πυρκαγιές στην Ελλάδα, τους ήρωες και ηρωίδες πυροσβέστες και το φετινό καλοκαίρι, το οποίο θα μείνει αξέχαστο, καθώς η μεγάλη φωτιά στην Εύβοια και τα πύρινα μέτωπα στην Αττική μεταξύ άλλων ήρθαν να προστεθούν στον κορωνοϊό.

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα, Σάββατο 7 Αυγούστου 2021, ότι επιβεβαιώθηκαν 2.768 κρούσματα κορωνοϊου στην Ελλάδα, ενώ καταγράφηκαν 10 νέοι θάνατοι και οι διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ είναι 198.

Στο νέο του σκίτσο στο Facebook ο Αρκάς παρουσιάζει έναν λουόμενο να φορά το μαγιό του. Στα χέρια του κρατά στρώμα θαλάσσης, πετσέτα και βατραχοπέδιλα. Βρίσκεται ανάμεσα στο νέο κύμα κορωνοϊού και στις καταστροφικές φωτιές που σαρώνουν τα πάντα στο πέρασμά τους.

 

Αρκάς για καμένα σπίτια - Το σκίτσο του για τις πυρκαγιές με στίχους Αναγνωστάκη

Νωρίτερα, στην επίσημη σελίδα του στο Facebook ο Αρκάς είχε δημοσιεύσει σκίτσο για τις πυρκαγιές σε Εύβοια και Αττική μεταξύ άλλων.

Σε αυτό υπάρχει ένα καμένο σπίτι, με στίχους από ποιήμα του Μανόλη Αναγνωστάκη. «Μιλώ για τα σπίτια που χάσκουνε δίχως παράθυρα σαν κρανία ξεδοντιασμένα», η φράση που συνοδεύει το σκίτσο.

 

 

Αρκάς: Το «ευχαριστώ» στους πυροσβέστες που μάχονται τις φλόγες

Ο Αρκάς δημοσίευσε και ένα σκίτσο για τους πυροσβέστες, τους ανθρώπους που με αυταπάρνηση και ηρωισμό δίνουν εδώ και ημέρες τη μάχη με τις φλόγες για να σώσουν ανθρώπινες ζωές και να προστατεύσουν περιουσίες.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ