Πολιτικη & Οικονομια

Παππάς - ΝΔ: Γιατί δεν καταθέτει μήνυση στον κ. Καλογρίτσα;

«Ολοφάνερος ο πανικός ΣΥΡΙΖΑ - Παππά»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μηνυτήρια αναφορά Παππά κατά του Προέδρου της Προανακριτικής επιτροπής της βουλής
Μηνυτήρια αναφορά Παππά κατά του Προέδρου της Προανακριτικής επιτροπής της βουλής © EUROKINNISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Ανακοίνωση της ΝΔ μετά τη μήνυση Παππά σε Κελέτση: Γιατί δεν καταθέτει μήνυση στον κ. Καλογρίτσα;

Ανακοίνωση εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία μετά τη μήνυση που υπέβαλε κατά του προέδρου της προανακριτικής επιτροπής, Σταύρου Κελέτσηο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Νίκος Παππάς. Στην ανακοίνωση η ΝΔ κάνει λόγο για πανικό του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Παππά για όσα έρχονται στο φως από τις καταθέσεις του κ. Χρήστου Καλογρίτσα στην Επιτροπή Προκαταρκτικής Εξέτασης της Βουλής.

«Ο πανικός του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Παππά για όσα έρχονται στο φως από τις καταθέσεις του κ. Χρήστου Καλογρίτσα, στην Επιτροπή Προκαταρκτικής Εξέτασης της Βουλής, είναι πλέον ολοφάνερος», αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία.
 
«Ο κ. Παππάς, αντί να απαντήσει σε όσα αποκαλύπτει εναντίον του στην κατάθεσή του ο μάρτυρας, προχώρησε στο πυροτέχνημα της υποβολής μήνυσης στον Πρόεδρο της Επιτροπής, που εφαρμόζει πιστά τον Κανονισμό της Βουλής. Αλήθεια γιατί δεν καταθέτει μήνυση στον κ. Καλογρίτσα για όσα κατέθεσε εναντίον του, σχετικά με τις “εντολάρες” που έπαιρνε από τον πρώην υπουργό για το στήσιμο του διαγωνισμού, τη “χρηματοδότηση” μέσω δανεισμού για διάφορα εγχειρήματα στο χώρο των Μέσων Ενημέρωσης, το ότι ο ίδιος “κοιμόταν” στο σπίτι του “Μεγαλοεργολάβου”; Αυτά δεν τα διάβασε στα Πρακτικά της Επιτροπής, στα οποία έχει απόλυτη και ανεμπόδιστη πρόσβαση;», προσθέτει η Πειραιώς και καταλήγει:
 
«Όσο κι αν προσπαθούν ο κ. Παππάς και ο ΣΥΡΙΖΑ να αποπροσανατολίσουν τη συζήτηση από την ουσία της και να αποφύγουν να απαντήσουν στα αμείλικτα ερωτήματα που ανακύπτουν, δεν θα τα καταφέρουν. Ό,τι κι αν κάνουν, η αλήθεια για όλη αυτή τη σκοτεινή υπόθεση θα αναδειχθεί».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ