Πολιτικη & Οικονομια

Γεωργιάδης: Πιθανότητα κατάργησης του sms για το click inside

Σήμερα στην επιτροπή το άνοιγμα των φροντιστηρίων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λιανεμπόριο
Λιανεμπόριο © ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Άδωνις Γεωργιάδης: Τι δήλωσε ο υπουργός για την πιθανότητα κατάργησης του sms για το click inside και το άνοιγμα της εστίασης.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ανέφερε σε συνέντευξή του στον Ant1 ότι σήμερα αναμένεται να συζητηθεί στην επιτροπή των ειδικών το θέμα του ανοίγματος των φροντιστηρίων ενίσχυσης, αλλά και Ξένων Γλωσσών, ενώ αναφέρθηκε και στην κατάργηση των sms για το click inside.

Σχετικά με τα καταστήματα λιανεμπορίου ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι μπορεί να καταργηθεί το SMS για το click inside, αλλά δεν θα καταργηθεί το όριο των τριών ωρών για τις αγορές των πολιτών. Σε ό,τι αφορά την εστίαση, ο υπουργός σημείωσε ότι το βραδινό ωράριο μέχρι τις 11 στα καταστήματα εστίασης δεν θα αλλάξει προς το παρόν, αλλά μετά τις 15 του μηνός που θα ανοίξει ο Τουρισμός πιθανότατα να αλλάξει. Σχετικά με τους ημιυπαίθριους χώρους στην εστίαση είπε ότι δεν μπορούν να ανοίξουν για τον μήνα Μάιο. «Όσο προχωρούν οι εμβολιασμοί τόσο θα χαλαρώνουν οι περιορισμοί», σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης.

«Όταν κλείσαμε τα εστιατόρια το Νοέμβριο δεν είχαμε ούτε τα εμβόλια ούτε τα self test. Με τα self test μπορούμε και ανοίγουμε τώρα την οικονομία μας», δήλωσε ο υπουργός και ανέφερε ότι μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να τεθεί το ζήτημα των Γυμναστηρίων, ενώ σε πρώτη φάση θα συζητηθούν τα μετρά ενίσχυσης του κλάδου.

Τέλος, αναφέρθηκε και στους εμβολιασμούς, τονίζοντας ότι μόνο το 62,5% των υγειονομικών έχουν εμβολιαστεί, με την Ελλάδα να βρίσκεται στην προτελευταία θέση στην Ευρώπη.
 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ