Πολιτικη & Οικονομια

Αθήνα: Αυξάνεται η αγοραστική κίνηση στα εμπορικά καταστήματα

Σύντομη ενημέρωση για την αγορά και τους καταναλωτές από τον Εμπορικό Σύλλογο της Αθήνας και την ATHENS VOICE

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ Μ.ΕΒΔΟΜΑΔΑ-ΕΡΜΟΥ
© EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Πάσχα 2021: Μεγάλη Τετάρτη και Μεγάλη Πέμπτη τα καταστήματα της Αθήνας μπορούν να λειτουργήσουν από τις 09.00 έως τις 20.30.

Αυξάνεται η αγοραστική κίνηση στα εμπορικά καταστήματα της πόλης όσο πλησιάζει το Πάσχα, με τους καταναλωτές στον ιδιωτικό τομέα να αναμένουν και το δώρο Πάσχα προκειμένου να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους. Σήμερα Τετάρτη 28 Απριλίου είναι η καταληκτική ημερομηνία για να λάβουν το δώρο Πάσχα οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα και παράλληλα αναμένεται να πληρωθεί το δώρο Πάσχα και από το κράτος σε 678 χιλιάδες εργαζόμενους που είτε είχαν τεθεί σε αναστολή εργασίας είτε είχαν ενταχθεί στο πρόγραμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου της Αθήνας σήμερα Μεγάλη Τετάρτη και αύριο Μεγάλη Πέμπτη τα καταστήματα μπορούν να λειτουργήσουν από τις 9 το πρωί έως τις 8 και 30 το βράδυ. Την Μεγάλη Παρασκευή θα μείνουν ανοιχτά από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα και το Μεγάλο Σάββατο θα λειτουργήσουν από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι. Την Κυριακή του Πάσχα, την Δευτέρα και την Τρίτη τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά. Ο Εμπορικός Σύλλογος της Αθήνας σας εύχεται καλό Πάσχα!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε στο site του εμπορικού συλλόγου της Αθήνας, www.esathena.gr.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ