Πολιτικη & Οικονομια

Σε πλήρη εξέλιξη το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων της Αθήνας

Σύντομη ενημέρωση για την αγορά και τους καταναλωτές από τον Εμπορικό Σύλλογο της Αθήνας και την ATHENS VOICE

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στιγμιότυπα από την αγοραστική κίνηση στην οδό Ερμού στο κέντρο της Αθήνας.Από σήμερα νέο επρταστικό ωράριο στα καταστήματα και για όλη την Μ.εβδομάδα ενόψει του Πάσχα
© EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Πάσχα 2021: Το ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων της Αθήνας - Η ενημέρωση του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών

Τα καταστήματα από σήμερα έως και την Μεγάλη Πέμπτη θα ανοίγουν στις 9 και θα κλείνουν στις 8 και μισή το βράδυ. Την μεγάλη Παρασκευή θα ανοίξουν στην μια το μεσημέρι και θα κλείσουν επτά το απόγευμα και το μεγάλο Σάββατο θα σηκώσουν ρολά στις 9 και θα κλείσουν στις 3 το μεσημέρι. Δευτέρα και Τρίτη του Πάσχα τα μαγαζιά θα είναι κλειστά. 

Ο εμπορικός κόσμος με το τεράστιο αίσθημα ευθύνης και την απόλυτη σοβαρότητα που υπέδειξε το δύσκολο διάστημα που βιώνει η ελληνική κοινωνία κατάφερε να αποτελέσει έναν πόλο ασφαλούς υποδοχής καταναλωτών και εργαζομένων και να εγγυηθεί την απόλυτη ασφάλεια, κατά την επίσκεψη όλων μέσα στα καταστήματα. Με αυτό ως δεδομένο, είμαστε όλοι εδώ, προετοιμασμένοι και υγιείς να υποδεχθούμε τους συμπολίτες μας στα φωτισμένα ανοικτά καταστήματα, τηρώντας απόλυτα όλες τις υγειονομικές υποδείξεις, δήλωσε ο πρόεδρος των εμπόρων της Αθήνας Σταύρος Καφούνης, με την ευχή για "ΚΑΛΗ   ΑΝΑΣΤΑΣΗ" σε εμπόρους και καταναλωτές.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε στο site του εμπορικού συλλόγου της Αθήνας, www.esathena.gr.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ