Πολιτικη & Οικονομια

Μητσοτάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε διαδηλώσεις και υπονομεύει τα μέτρα

«Ο κ. Τσίπρας να αναλογιστεί το βάρος των ολέθριων επιλογών του»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής © EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η γραπτή δήλωση του πρωθυπουργού για τον ΣΥΡΙΖΑ και την πρόσκληση σε διαδηλώσεις.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, χαρακτηρίζει ως «πράξη μέγιστης ανευθυνότητας» την πρόσκληση που έχει απευθύνει ο ΣΥΡΙΖΑ για τη συμμετοχή πολιτών σε διαδηλώσεις και καλεί τον Αλέξη Τσίπρα «να αναλογιστεί το βάρος των ολέθριων επιλογών του». 

Συγκεκριμένα, σε γραπτή δήλωσή του ο πρωθυπουργός αναφέρει: «Η επίσημη πρόσκληση του ΣΥΡΙΖΑ για συμμετοχή των πολιτών σε διαδηλώσεις εν μέσω έξαρσης της πανδημίας συνιστά πράξη μέγιστης ανευθυνότητας. Υπονομεύει τα μέτρα για τη μείωση της διασποράς του ιού. Και προσβάλλει τον αγώνα που δίνουν, νύχτα και μέρα, οι υγειονομικοί μας στο ΕΣΥ. Επιμένει, άραγε, ακόμη και τώρα ο κ. Τσίπρας, να “δέχεται το ρίσκοˮ για τη δημόσια υγεία; Τον καλώ δημόσια να αναλογιστεί το βάρος των ολέθριων επιλογών του.

» Ύστερα από ένα χρόνο δοκιμασίας, η κοινωνία βρίσκεται σε οριακό σημείο. Καθήκον μας είναι να δίνουμε λύσεις στα προβλήματα και όχι να υποδαυλίζουμε κοινωνικές εντάσεις. Η Δημοκρατία, πράγματι, δεν μπαίνει σε καραντίνα. Ούτε, όμως, και οι τεράστιες ευθύνες του κ. Τσίπρα», καταλήγει ο κ. Μητσοτάκης.

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ