Πολιτικη & Οικονομια

ΝΔ: Η Ειρήνη Κωνσταντίνου αναπαράγει εμετικές συκοφαντίες

Ζητεί από τον Τσίπρα να τη διαγράψει - Η ανάρτηση στο Twitter από την πρόεδρο της Τοπικής Οργάνωσης Ασπροπύργου ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νέα Δημοκρατία - Τα κεντρικά στην Πειραιώς
Νέα Δημοκρατία - Τα κεντρικά στην Πειραιώς © EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Ανακοίνωση από ΝΔ για την Ειρήνη Κωνσταντίνου (ΣΥΡΙΖΑ) που «απόλυτα ευθυγραμμισμένη με τα ανώνυμα τρολ της Κουμουνδούρου, αναπαράγει εμετικές συκοφαντίες».

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αντιπολίτευση για την υπόθεση Λιγνάδη.

Η ΝΔ εξέδωσε ανακοίνωση για την ανάρτηση που έκανε στο Twitter η Ειρήνη Κωνσταντίνου, πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Ασπροπύργου ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως αναφέρει η ΝΔ, η «Ειρήνη Κωνσταντίνου αναπαράγει εμετικές συκοφαντίες σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας, απόλυτα ευθυγραμμισμένη με τα ανώνυμα τρολ της Κουμουνδούρου». Στην ανάρτηση που έκανε, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, δηλώνοντας ότι «ο Κούλης και η Μενδώνη έπρεπε να είναι στη φυλακή».

eirini-konstantinou-kataggelia-lignadis.jpeg

«Δεν ξεχνάμε πως η παιδεραστία και η κακοποίηση στην προκειμένη περίπτωση και πρώτη στα ελληνικά χρονικά της πολιτικής του τόπου έχει όνομα, λέγεται ΝΔ» κατέληξε στο μήνυμά της η Ειρήνη Κωνσταντίνου, προκαλώντας την αντίδραση της ΝΔ.

ΝΔ για Ειρήνη Κωνσταντίνου: Το ίδιο το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ διαψεύδει τον Αλέξη Τσίπρα

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Μέχρι στιγμής τα ψέματα του Αλέξη Τσίπρα τα διέψευδε η πραγματικότητα. Πλέον έχει φτάσει να τον διαψεύδει το ίδιο του το κόμμα. Μέσα σε 24 ώρες από τη φράση "δεν υιοθετούμε την ασυδοσία του διαδικτύου και την καταδικάζουμε" η πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Ασπροπύργου ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη Κωνσταντίνου αναπαράγει εμετικές συκοφαντίες σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας, απόλυτα ευθυγραμμισμένη με τα ανώνυμα τρολ της Κουμουνδούρου.

» Κάθε λεπτό που την κρατά στη θέση της, ο Αλέξης Τσίπρας χρεώνεται προσωπικά τις χυδαιότητες της κυρίας Κωνσταντίνου. Αυτό, βέβαια, δεν συνιστά έκπληξη για κανέναν πολίτη, μετά τη χθεσινή πλήρη κάλυψη που προσέφερε από το βήμα της Βουλής στον κύριο Πολάκη.

» Το ερώτημα πλέον δεν είναι αν ο Αλέξης Τσίπρας έχει την παραμικρή ευαισθησία για την ποιότητα του δημόσιου διαλόγου, αλλά αν του έχει απομείνει η ελάχιστη αξιοπρέπεια να μην τον εκθέτουν τα ίδια του τα στελέχη».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ