Πολιτικη & Οικονομια

Τι δουλειά κάνετε; Επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι

Δεν με πληρώνουν γιατί -λέει- το να είσαι στρέιτ ή γκέι είναι ανθρώπινη ιδιότητα και σεξουαλικός -ΟΧΙ επαγγελματικός- προσανατολισμός

34908-78612.JPG
Γιάννης Τσάκαλος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
epaggelmaties-omofilofiloi.jpg

Επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι είναι το νέο επάγγελμα που δεν πληρώνει γιατί η ανθρώπινη ιδιότητα δεν είναι δουλειά.

Μια νέα διάσταση στην αγορά εργασίας ανακάλυψε ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, ο οποίος ανέλαβε την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Στο πλαίσιο της υπερασπιστικής του γραμμής μίλησε για ένα επάγγελμα που –η αλήθεια είναι– δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Αυτό του επαγγελματία ομοφυλόφιλου.

Προκαλεί εντύπωση γιατί αφού δεν είναι επάγγελμα να είσαι στρέιτ (ετεροφυλόφιλος), πώς γίνεται να είναι επάγγελμα να είσαι γκέι (ομοφυλόφιλος); Γιατί το να είσαι στρέιτ ή γκέι είναι ανθρώπινη ιδιότητα και σεξουαλικός –ΟΧΙ επαγγελματικός– προσανατολισμός.

Σε κάθε περίπτωση επειδή δεν αφήνω τις ευκαιρίες να μου ξεφεύγουν και θέλω να ακολουθήσω και εγώ αυτό το επάγγελμα, έπιασα δουλειά αμέσως στην εταιρεία Επαγγελματίες Ομοφυλόφιλοι. Με προσέλαβαν παρότι είμαι στρέιτ και μου εξήγησαν στη συνέχεια ότι δεν θα πληρώνομαι γιατί η ανθρώπινη ιδιότητα και ο σεξουαλικός προσανατολισμός ΔΕΝ είναι επάγγελμα. Στην ίδια εταιρεία έπιασαν δουλειά και άλλοι!!

epaggelmeties-omofilofiloi.jpg

Μέχρι τότε συνεχίσουμε να στηρίζουμε το LGBTQi+ κίνημα, που όχι μόνο αντιμετωπίζει προβλήματα που δεν θα έπρεπε (π.χ. υιοθεσία) αλλά βλέπουμε να ξεπηδάνε και άλλα μόνο και μόνο επειδή ένας δικηγόρος θέλει να υπερασπιστεί τον πελάτη του.

Το θέμα προφανώς δεν είναι αστείο αλλά ευτυχώς κάποιοι κάνουν και λίγη πλάκα με το απόλυτο καραγκιοζιλίκι που βιώνουμε και εξέδωσαν και τα σχετικά πτυχία από τη Γενική Ομοφυλοφιλική Σχολή όπως αυτό:

ptyhio-epaggelmaties-omofilofiloi.jpg

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ