Πολιτικη & Οικονομια

Action 24-Λιβάνιος: Επίθεση σε MME, επίθεση κατά της δημοκρατίας

«Δεν φοβόμαστε», έγραψαν οι υπεύθυνοι του τηλεοπτικού σταθμού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θεόδωρος Λιβάνιος
Θεόδωρος Λιβάνιος © ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI

Με ανάρτησή του στο twitter, ο Θεόδωρος Λιβάνιος εξέφρασε την καταδίκη του για την επίθεση αγνώστων στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24

«Κάθε επίθεση σε Μέσο Ενημέρωσης είναι επίθεση κατά της δημοκρατίας #Action24», αναφέρει με ανάρτηση στο twitter ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Θεόδωρος Λιβάνιος για την επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24.

 

 

Νωρίτερα, επίθεση στα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού Action 24 πραγματοποίησαν γύρω στις 8 το βράδυ περίπου 5 άτομα.

Σύμφωνα με την αστυνομία οι άγνωστοι πέταξαν μπογιές και πέτρες με αποτέλεσμα να προξενήσουν φθορές στον υαλοπίνακα της εισόδου καθώς και φέιγ βολάν με συνθήματα αλληλεγγύης στον Δημήτρη Κουφοντίνα, ο οποίος πραγματοποιεί απεργία πείνας και νοσηλεύεται σε ΜΕΘ του νοσοκομείου Λαμίας.

Από την αστυνομία έχει γίνει, μέχρι στιγμής, μια προσαγωγή.

«Δεν φοβόμαστε», έγραψαν οι υπεύθυνοι του τηλεοπτικού σταθμού στον επίσημο λογαριασμό του Action 24 στο Twitter, και μοιράστηκαν φωτογραφίες από την είσοδο του των εγκαταστάσεων. 

Δήλωση του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ για την επίθεση κατά του Action24

«Η επίθεση εναντίον του Action24 είναι ένα ακόμα χτύπημα εναντίον της ελευθεροτυπίας και της Δημοκρατίας από τους οπαδούς του καταδικασμένου τρομοκράτη», αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης για την επίθεση κατά του τηλεοπτικού σταθμού. Και επισημαίνει: «Καταδικάζουμε αυτή την απαράδεκτη ενέργεια. Καμία ανοχή σε τέτοιου είδους πράξεις. Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται και δεν εκφοβίζεται».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ