Πολιτικη & Οικονομια

Επίθεση στο πατρικό σπίτι του βουλευτή Βασίλη Σπανάκη

Όπως καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η ΝΔ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μπαράζ επιθέσεων στο Μοσχάτο από υποστηρικτές του Δημήτρη Κουφοντίνα καταγγέλλει η Νέα Δημοκρατία
Μπαράζ επιθέσεων στο Μοσχάτο από υποστηρικτές του Δημήτρη Κουφοντίνα καταγγέλλει η Νέα Δημοκρατία © vspanakis.gr

Η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε ανακοίνωση για την επίθεση στο πατρικό του Βασίλη Σπανάκη στο Μοσχάτο, καταγγέλλοντας υποστηρικτές του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Ανακοίνωση για την επίθεση στο πατρικό σπίτι του βουλευτή Βασίλη Σπανάκη εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία, καταγγέλλοντας υποστηρικτές του Δημήτρη Κουφοντίνα.

«Συνεχίστηκε και χθες το μπαράζ επιθέσεων των θρασύδειλων υποστηρικτών του κατά συρροή δολοφόνου Κουφοντίνα» τονίζει αρχικά.

Και προσθέτει: «Ανάμεσα στα σημεία που δέχτηκαν επίθεση στο Μοσχάτο ήταν και το πατρικό σπίτι του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Σπανάκη. Η φασιστική λογική των δραστών παραπέμπει σε σκοτεινές εποχές που οι Έλληνες έχουν αποφασίσει οριστικά και αμετάκλητα να αφήσουν πίσω τους».

Όπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση της ΝΔ: «Απέναντι σε τυφλά χτυπήματα και λογικές τύπου "κανείς δεν τρομοκρατήθηκε" που τα υποθάλπτουν, η Νέα Δημοκρατία θα συνεχίσει να πορεύεται με πυξίδα την προάσπιση του κράτους δικαίου. Η Δημοκρατία δεν εκδικείται. Η οργανωμένη πολιτεία δεν υποκύπτει σε εκβιασμούς, όπως επιδιώκουν οι θρασύδειλοι δράστες αυτών των επιθέσεων».

Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος για τον εκρηκτικό μηχανισμό στο Δικαστικό Μέγαρο Μυτιλήνης

Εν τω μεταξύ, με αφορμή την πρόσφατη επίθεση αγνώστων στην κατοικία συνταξιούχου δικαστικού λειτουργού στη Θεσσαλονίκη, αλλά και την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στον προαύλιο χώρο του Δικαστικού Μεγάρου Μυτιλήνης, η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος (ΕΕΕ), με σημερινή ανακοίνωσή της, «καταδικάζει απερίφραστα κάθε εγκληματική ενέργεια που αποσκοπεί στη διασάλευση της κοινωνικής ειρήνης και κάθε δημόσια τοποθέτηση που υποκινεί έκνομες και επιζήμιες για το πολίτευμα και το κράτος δικαίου συμπεριφορές, απρόσφορες να κάμψουν το ελεύθερο φρόνημα των εισαγγελικών και δικαστικών λειτουργών της χώρας».

Ακόμη, η ΕΕΕ, καλεί την Πολιτεία «να ενισχύσει τα μέτρα για την ασφάλεια και φύλαξη των λειτουργών της Δικαιοσύνης και των δικαστικών εγκαταστάσεων και να εντείνει την προσπάθεια διακρίβωσης των στοιχείων των δραστών».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ