Πολιτικη & Οικονομια

Τσίπρας σε εμπόρους: Να γίνει γενναία ρύθμιση ιδιωτικού χρέους

Περιοδεία στο Ίλιον έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και μίλησε με επιχειρηματίες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Αλέξης Τσίπρας πήγε στο Ίλιον και συνομίλησε με επιχειρηματίες και καταστηματάρχες
Ο Αλέξης Τσίπρας πήγε στο Ίλιον και συνομίλησε με επιχειρηματίες και καταστηματάρχες © EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ/ANDREA BONETTΙ

Να μη δώσουν πίσω την επιστρεπτέα προκαταβολή προτείνει ο Αλέξης Τσίπρας, ζητώντας παράλληλα γενναία ρύθμιση ιδιωτικού χρέους για τους εμπόρους.

Στο Ίλιον περιόδευσε την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021 ο Αλέξης Τσίπρας, όπου είχε την ευκαιρία να βρεθεί και να συζητήσει με καταστηματάρχες, επαγγελματίες και πολίτες.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε, μιλώντας με εμπόρους και εργαζομένους, ότι έχει θέσει από την αρχή το θέμα της μη επιστρεπτέας προκαταβολής. «Ένα εξαιρετικά κρίσιμο θέμα», όπως είπε, προκειμένου να στηριχθούν οι επιχειρήσεις, γιατί σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή πρέπει να μην οδηγηθούν σε κλείσιμο.

«Εδώ που φθάσαμε, δύο λύσεις υπάρχουν: Η μία, η προφανής, είναι η επιστρεπτέα να μην είναι επιστρεπτέα. Να μην τη ζητήσουν πίσω. Σε όλα τα κράτη της ΕΕ η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα επιδοτήθηκε, διότι έκλεισε εξ ανάγκης, δεν έκλεισε από δικό της σφάλμα. Και το άλλο θέμα, που που κατά την άποψή μου αφορά όλες τις επιχειρήσεις συνολικά, είναι να γίνει μια γενναία ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους, τουλάχιστον αυτού που δημιουργήθηκε στην πανδημία» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα στο Ίλιον ήταν ο Αλέξης Χαρίτσης, η Έφη Αχτσιόγλου και ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης Αλληλέγγυα Πόλη-Συμμαχία για το Ιλιον, Κώστας Κάβουρας.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ