Πολιτικη & Οικονομια

Πλακιωτάκης: Είχα υψηλό πυρετό για μέρες και χαμηλό οξυγόνο

Έκκληση στους πολίτες να εμβολιαστούν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιάννης Πλακιωτάκης
Γιάννης Πλακιωτάκης © EUROKINNISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

«Οι πρώτες μέρες κύλησαν με υψηλό πυρετό, εκείνο όμως που με ανησύχησε ήταν ότι έπεσε το οξυγόνο μου», ανέφερε ο Γιάννης Πλακιωτάκης.

Για την περιπέτεια του με τον κορωνοϊό μίλησε στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, ο οποίος την Τρίτη πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου νοσηλεύτηκε για 25 μέρες. 

«Διαγνώστηκα θετικός στον κορωνοϊό στις 24 Νοεμβρίου, οι πρώτες μέρες κύλησαν με υψηλό πυρετό, εκείνο όμως που με ανησύχησε ήταν ότι έπεσε το οξυγόνο μου. Γι’ αυτό κρίθηκε σκόπιμη η νοσηλεία μου στο νοσοκομείο. Από την ώρα που άρχισε η φαρμακευτική αγωγή και να σταθεροποιείται η κατάστασή μου, τα πράγματα κύλησαν ομαλά. Ωστόσο, μέσα στην ατυχία μου χτυπήθηκα και από μια ενδονοσοκομειακή λοίμωξη κι αυτό με πήγε λίγο πίσω», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Ο κ. Πλακιωτάκης εξήγησε ότι τηρούσε με «θρησκευτική ευλάβεια» τα μέτρα προστασίας και ακόμα δεν ξέρει πώς κόλλησε σημειώνοντας ότι «κανείς δεν είναι άτρωτος». Σε αυτή τη φάση, όπως είπε, και μετά από 25 μέρες νοσηλείας νιώθει ακόμα κόπωση, ωστόσο ανακτά σιγά σιγά τις δυνάμεις του. 

Τέλος έκανε έκκληση στους πολίτες να εμβολιαστούν για τον κορωνοϊό, δηλώνοντας ότι και ο ίδιος θα το κάνει, καθώς τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάνος Τσακλόγλου
Πάνος Τσακλόγλου: «Ουσιαστικά, το πιστοποιητικό γέννησης της ελληνικής κρίσης δεν γράφει 2010, γράφει 2001»

Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα

Τάσος Γιαννίτσης: Απρόβλεπτες σκέψεις για τον χρόνο και την οικονομία
Τάσος Γιαννίτσης: Απρόβλεπτες σκέψεις για τον χρόνο και την οικονομία

Μια προσωπική συζήτηση μακριά από την επικαιρότητα για το οικονομικό-πολιτικό σκηνικό της μεταπολεμικής Ελλάδας και το αύριο της χώρας. Αφορμή το νέο του βιβλίο, «Ελλάδα 1953-2024 - Χρόνος και Πολιτική Οικονομία».

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY