- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
ΟΑΕΔ: Πληρώνονται επιδόματα και Δώρο Χριστουγέννων
Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά - Ηλεκτρονικά η δήλωση παρουσίας - Πότε θα εμφανιστούν τα χρήματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς
Καταβάλλονται από τον ΟΑΕΔ το δώρο Χριστουγέννων και το επίδομα ανεργίας νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά - Εντός 3 ημερών τα χρήματα στους λογαριασμούς.
Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά πραγματοποιείται η προπληρωμή επιδομάτων και η πληρωμή του Δώρου Χριστουγέννων έτους 2020 από τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Ο ΟΑΕΔ επισημαίνει ότι σήμερα, Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020, καταβλήθηκαν 101 εκατ. ευρώ για την προπληρωμή της τακτικής επιδότησης ανεργίας, της επιδότησης μακροχρόνιας ανεργίας και του βοηθήματος ανεργίας αυτοαπασχολουμένων, καθώς και για την καταβολή του Δώρου Χριστουγέννων στους επιδοτούμενους ανέργους και στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας. Οι πιστώσεις θα εμφανιστούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων εντός τριών εργάσιμων ημερών.
Συγκεκριμένα, καταβλήθηκε η προπληρωμή επιδομάτων ανεργίας σε 120.929 δικαιούχους, το Δώρο Χριστουγέννων σε 268.760 δικαιούχους και η ειδική παροχή προστασίας μητρότητας και το Δώρο Χριστουγέννων σε 21.388 δικαιούχους μητέρες.
Η διαδικασία θα συνεχιστεί, μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου 2021.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, δεν απαιτείται καμία ενέργεια από τους δικαιούχους και δεν υφίσταται κανένας λόγος προσέλευσης στα Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2). Για όσους επιδοτούμενους ανέργους έχουν υποχρέωση δήλωσης παρουσίας κατά το χρονικό διάστημα των προπληρωμών επιδομάτων, η προπληρωμή θα καταβληθεί, μετά τη δήλωση παρουσίας, η οποία γίνεται αποκλειστικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/anergia/delose-parousias-epidoma-anergias.
Συγκεκριμένα, η διαδρομή είναι: gov.gr→ Εργασία και ασφάλιση→ Ανεργία→ Δήλωση παρουσίας επιδοτούμενων ανέργων.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά
Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στους στενούς δεσμούς Ελλάδας και ΗΠΑ που ενισχύονται ολοένα και περισσότερο
Πολύ σημαντικό έργο χαρακτήρισε την επέκταση του Μετρό προς την Γλυφάδα
«Είμαι διαθέσιμος για διάλογο», δηλώνει ο Υπουργός
Τα καλά νέα αφορούν κυρίως τη νότια Ευρώπη
O βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ μιλάει για όλα στο νέο podcast της ATHENS VOICE
Το βιβλίο αναφέρεται στην επιτυχία έξι μικρών κρατών
Ο ναός βρίσκεται εντός της ζώνης προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης
«Η υγεία του πρωτογενούς τομέα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά το ωράριο μέχρι το τέλος του έτους
Πώς υπολογίζεται το ποσό
Ποιοι είναι οι πέντε τρόποι πληρωμής
Τι δήλωσε σε συνέντευξή του
Πάνω από 1.500 Έλληνες από ΗΠΑ και Καναδά βολιδοσκόπησαν τη δυνατότητα επιστροφής τους
Δυστυχώς, η χώρα οδεύει σε ένα ακόμα εφιαλτικό αδιέξοδο. Το πολιτικό προσωπικό έχει διαγράψει από τη μνήμη του τα χρόνια και τις σκληρές συνέπειες της κρίσης.
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Ο ΣΥΡΙΖΑ αποστασιοποιείται από το δημοσίευμα - «Δεν αντιπροσωπεύει τις θέσεις μας»
Πληρωμές 1,2 δισ. ευρώ έως τέλος Δεκεμβρίου - Κάλεσμα για υπεύθυνες κινητοποιήσεις
Από 5,5 ευρώ σε 2,5 ευρώ ανά χιλιόμετρο με τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.